Sztárvilág

2009.06.20. 07:00

Újabb sorscsapás! Bátyját is elvesztette Mia Farrow!

A rendőrség és Mia Farrow sajtósának közleménye szerint az amerikai színésznő szobrász bátyja önkezével vetett véget életének saját művészeti galériájában.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Fél éven belül nevelt lányát, és bátyját is elvesztette a színésznő.
[/caption]Fejbe lőtte magát hétfőn este Patrick Farrow, a híres színésznő 66 éves bátyja. A rendőrség közleménye szerint az elismert szobrász puskával ölte meg magát Vermont állambeli műhelyében. Az öngyilkosságot megállapító orvosszakértői véleményt alátámasztják a helyszínen talált bizonyítékok is.

Patrick Farrow elismert művésznek számított

A több mint 35 évig hivatásos szobrászként tevékenykedő Patrick Farrow egy régi templomból alakította ki castletoni galériáját, amelyben különleges, egyedi formatervezett ékszereket és különböző modern műalkotásokat értékesített.

Patrick Farrow Hollywood-ban és Európában nőtt fel, harminc évvel ezelőtt pedig elköltözött New York-ból, mert annyira beleszeretett a vermonti hegyekbe. Feleségével, a szintén művész Susan Farrow-al közösen működtették a Farrow Galériát. Munkásságért több nemzeti elismerésben részesült pályája során, többek között elnyerte Az Egyesült Amerikai Művészek és a Nemzeti Szobrász Társaság nevű szervezet díját is. Az elismert szobrász tettére egyelőre nincs semmi magyarázat.

Rövid időn belül két tragédia

A 64 éves Mia Farrow számára ez a második szörnyű családi veszteség fél éven belül. Tavaly decemberben ugyanis hosszú betegség után elhunyt 35 éves nevelt lánya, Lark Song Previn. A halál okát hivatalosan nem közölték, egyes források szerint a vietnámi lány az AIDS szövődményeibe halt bele.

Ajánljuk még:

- Minden rossz? Hidd el, megjavulhat... >>>

- Mia Farrow nevelt lányát siratja >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva