Sztárvilág

2009.06.22. 13:34

Újra képernyőn a Barátok közt egykori sztárja

A Barátok közt sorozatot a közelmúltban elhagyó Marenecz Fruzsinát újra láthatjuk a képernyőn. Egyelőre ugyan csak egy hétig, de az egykori közönségkedvenc már a távolabbi jövőjét is sejti.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A csinos Fruzsi hamarosan újra feltűnhet a szemünk előtt.
[/caption]Nem sokat lehet hallani mostanság a Barátok közt csapatából távozó Marenecz Fruzsináról. Pedig a népszerű „Emma” nem pihen, inkább keresi a lehetőségeket, és tűnik, aki nyitott, arra rá is talál a szerencse.

Épp függőben van valami, úgyhogy nem tudok több információval szolgálni erről a dologról” – nyilatkozta az egykori sorozatsztár az RTL Bulvárnak. A távolabbi jövő így ködben maradt, de a tévéképernyőn már ezen a héten láthatjuk Fruzsit, ráadásul nap, mint nap.

A fiatal lány Ördög Nóri oldalán kóstolhat bele a műsorvezetés rejtelmeibe, ugyanis ezen a héten ő lesz a Csak csajok társ-műsorvezetője.

A 20 éves Marenecz Fruzsina - aki már több mint egy éve van együtt tíz évvel idősebb párjával - nagyon várja a megmérettetést. A műsor témái is közel állnak érdeklődési köréhez. Saját bevallása szerint nagyon érdekli például az ezotéria, és mivel van egy kétéves kisöccse, ezért a gyermekneveléssel kapcsolatos témák is közel állnak a szívéhez.

Ajánljuk még:

- Leszbikus kalandba keveredett a Barátok közt egykori sztárja! >>>

- Jack Bauer visszatér! - képekkel >>>

- Eltalálta Ámor nyila a Barátok közt sztárját! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva