Sztárvilág

2009.06.24. 15:19

Újra színpadon! Törőcsik Mari az életét veszélyezteti?

Orvosai szerint jobban tenné, ha nem lépne színpadra ilyen nyirkos időben, a színésznő azonban tántoríthatatlan. Törőcsik Mari ma este újra közönség elé áll a Városligeti Műjégpályán, az Experidance Revans című darabban.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A színház a lételeme a Kossuth-díjas művésznőnek. Annak ellenére színpadra lép, hogy orvosai óva intik ettől.
[/caption]Törőcsik Mari újra színpadra áll, pedig lehet, hogy várnia kellene a visszatéréssel. Ha az idő ilyen hirtelen váltakozik, akkor az még egy egészséges emberi szervezet is megvisel. A színművésznőnek pedig még igencsak gyenge az immunrendszere - állítják orvosai, akik októberben még az életéért küzdöttek.

Összeomlott a keringése

Az egyebek közt Kossuth-, és Jászai díjas Törőcsik Mari egyik pillanatról a másikra lett rosszul: vérkeringése összeomlott és kómába esett. Az orvosok hetekig küzdöttek az éléért, Bodrogi Gyula, volt férje, pedig közös imára hívott mindenkit!

Angyal született!


Az első 4 nap volt a legkritikusabb. Majd a híradásokban a színésznő állapotának javulásáról lehetett hallani, olvasni.

Később az orvosok azt mondták: „Maga egy különleges ember, mert az Isten nagyon szereti – emlékezett vissza felébredésének első pillanataira a színésznő az MTV műsorában. Alig hitték, hogy ilyen hosszú agyhalál után én ép elmével szabadulok” – magyarázta az Európa-szerte ismert Törőcsik Mari, aki még ma sem hiszi el, hogy most már saját lábán jár-kel, és képes saját magáról gondoskodni.

Ajánljuk még:

- Törőcsik Mari végre megszólalt + képgaléria >>>

- Törőcsik Marit négy fal közé száműzték orvosai! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva