Sztárvilág

2009.06.11. 17:49

Várkonyi Andrea titokban volt férje házához jár!

Valami hiányozhat Várkonyi Andrea életéből. A csinos híradós ugyanis még most is visszajár volt férje házához. A szomszédok, sőt maga az ex is rajtakapta már Andreát, amint ott áll a kerítés előtt és egykor közös kutyájukat, Csokit eteti.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az egykor közösen nevelt ebet látogatja a csinos híradós.
[/caption]Várkonyi Andrea három évvel ezelőtt vált el Szilvay Attilától. Férjét – jelenlegi kedveséért, és gyermeke apjáért – Bochkor Gáborért hagyta el. Mégis úgy tűnik, nem tud az emlékek elől elmenekülni az ismert híradós.

Csokit eteti

A csinos kismama Attilával közösen nevelt kiskutyájukat jár vissza etetni. A Bors információi szerint a ház körül biztonsági kamerák vannak, amelyek rögzítik, mikor Andrea megérkezik a házhoz. Már a szomszédoknak is feltűnt Várkonyi gyakori ottléte.

Természetesen a felvételeknek köszönhetően Szilvay előtt sem tudta Andrea titokban tartani furcsa látogatásait. Sőt, egyszer volt, hogy a férje személyesen kapta rajta volt nejét kerítése előtt.

Mit szól ehhez Bochkor?

Vajon az ismert rádiós tud kedvese furcsa szokásáról?
És ha kiderülne, mit szólna hozzá? - merülhet fel sokakban a kérdés, amelyre egyelőre nincsen válasz. Egyvalami azonban biztosnak tűnik: Andrea és Gábor - igaz nem házasodtak össze -, de boldogságban élnek kislányukkal, Nórikával…

Ajánljuk még:

- Várkonyi Andrea nem fél a munkanélküliségtől + képgaléria >>>

- Bocsi tagadja, hogy Andi terhes >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva