Sztárvilág

2009.06.22. 07:00

Zséda: Sokkal rosszabbat gondoltam magamnak!

Zsédenyi Adrienn még álmában sem mert soha arra gondolni, hogy egyszer ilyen sikeres, és elismert énekesnő lesz. Sőt, a szakmai elismerések mellett magánélete is kiválóan alakul: boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él férjével, és nemrég életet adott első gyermekének is.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Zséda azon kivételes hírességek egyike, aki össze tudja egyeztetni karrierjét magánéletével.
[/caption]Légiesség és könnyedség járja körül. Zséda szinte egyik pillanatról másikra vált közismertté. Megjelenését kaméleon módjára változtatja, képes percek alatt megújulni, és igazodni az éppen aktuális trendekhez. Ízig-vérig nő, de vajon hogyan csinálja? Szakmai karrierjének kezdetéről korábban így nyilatkozott:

- Milyen szerinted az igazi nő? Milyen kritériumoknak kell megfelelnie ahhoz, hogy sikeres és boldog lehessen?


- Minden nő igazi nő. Hiszen egy olyan különleges érzéket hordozunk magukban, amelynek segítségével hatalmas belső erőre tehetünk szert. Mindegy, hogy egy klasszikus értelemben vett szép asszonyról vagy egy belevaló lányról van szó, ez minden nőben megtalálható. Csak gyakran nem hiszünk eléggé magunkban, és nem is tudunk arról, micsoda kincs birtokosai vagyunk. Napjainkban rengeteg feladatnak, kihívásnak kell megfelelniük a nőknek.

Helyt kell állniuk a munkahelyükön, az otthonukban, és emellett saját vágyaikat, álmaikat is szeretnék megvalósítani. De ami a legszebb a női nemben: minden nehézség ellenére képes arra, hogy megmaradjon gyengédnek, szeretőnek.

- Azt mondtad, hogy bár magunkban hordozzuk a kibontakozáshoz szükséges erőt és hitet, gyakran mégsem vagyunk képesek élni vele. Mi az, ami hátráltathat bennünket?

- Akár egy gyermek születése, akár egy nem várt esemény olyan helyzetet teremthet, amely egy időre visszavet minket. Pedig csak önmagunkba kellene néznünk, hogy megtaláljuk az erőt, amellyel hegyeket is mozgathatnánk.


- Amikor elindultál a pályádon, mi adott erőt?

- Kezdettől fogva tudtam, hogy énekelni akarok. Nem születtem művészcsaládba, és Pápán a környezetemben sem volt senki, akik ebben segíthetett volna. Így talán nem a legegyenesebb úton jutottam el az énekléshez, még a Színművészeti Főiskolával is megpróbálkoztam, de a lényeg, hogy most itt vagyok. Úgy érzem, hogy mindig minden a kellő pillanatban történt az életemben. Kiváló mesterek segítettek abban, hogy jó énekesnő lehessek, de amikor rajtam múlott a dolog, sose haboztam dönteni! Akkor sem, amikor az együttes helyett a szólókarriert választottam. Nehéz és kihívásokkal teli időszak követte a döntésemet, de mindvégig tudtam, jó úton járok.


- Férjed mindvégig melletted állt?

- Igen, és ezért nagyon hálás vagyok neki. Tartotta bennem a lelket, és mint egy mantrát sulykolta belém, hogy türelemmel és hidegvérrel kell kivárnom az én időmet. Olyan emberekkel vettem körül magamat, akik segítenek meghozni a jó döntéseket. Támaszkodhatom a családomra, a menedzseremre és zenésztársaimra.

Ajánljuk még:

- Az év nője hazahozta Hollywood-ot! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva