Sztárvilág

2009.07.31. 15:19

Amerikai film készül a nagyszájú magyar asszonyról!?

Lehet, hogy még filmet is forgatnak az amerikaiak a legnagyobb szájú magyar asszonyról. Ha ez így lesz, akkor bizony néhány hírességnek nyugtalan éjszakái lehetnek, hiszen nem egy színészt, zenészt és politikust fűzött szexuális kapcsolat az asszonyhoz.

KIskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="446"] Bármi megtörténhet, még az is, hogy sokan magukra ismernek majd egy, a nagyszájú asszonyról szóló filmben.
[/caption]Világhírű lett Geronazzo Mária, a legnagyobb szájú magyar asszony. Pár hónapja Obama elnök tiszteletére elénekelte a Happy Birthday Mr. President című dalt Marilyn Monroe stílusában. A klipet az interneten több millióan nézték meg. „A felvétel sikere után megkeresett Amerikából egy Nicole nevű szerkesztő nő – meséli Mária. – Úgy tűnik, érdekli őket az életem, és lehet, hogy filmet készítenek rólam!”

Remeghetnek az egykori hálótársak?

Ha a tervek megvalósulnak, a filmben nyilván szó esik majd azokról a hazai hírességekről, akikkel Mária kalandos élete során megosztotta ágyát. „Természetesen nem szeretném kiteregetni a magánéletemet – folytatja Mária. – Bár ki tudja mit hoz a sors? Soha nem gondoltam volna, hogy az Obama elnököt köszöntő klipem, nem csak hogy kijut az USA-ba, de még a CNN honlapjára is felkerül!

Ezek után már semmiről nem tudok előre nyilatkozni, hiszen mindenki láthatja, bármi megtörténhet!”

Lánya nem büszke Máriára

Mária elégedett külsejével, úgy véli, azok, akik kritizálják, irigységből teszik. Pedig a bírálók között van lánya, Claudia is, akinek rosszul esik , hogy az utcán időnként megjegyzéseket tesznek az édesanyjára. Claudia szeretné, ha Mária legalább az ajkait helyreállíttatná.

Terefere

Ajánljuk még:

- Gyémántköves gyűrűért adta el magát Geronazzo Mária >>>

- Geronazzo Mária toplistás Amerikában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva