Sztárvilág

2009.07.10. 09:47

Baywatch: hullámzó keblek vicces verzióban!

A mozivásznakat is meghódíthatja a Baywatch. Kérdés, hogy milyen sikerrel, hiszen az alkotók vígjátékot készítenének a sorozatból.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A két örök életmentő (Anderson és Hasselhoff) a mozifilmben is szerepet kaphat.
[/caption]A rajongók örömére – vagy éppen bánatára – hamarosan a mozivászonról köszönnek vissza a szexi úszódresszben feszítő életmentők. A hírek szerint ugyanis a Paramount stúdió megbízta Jeremy Garelicket (a Szakíts, ha bírsz című film forgatókönyve is a nevéhez fűződik), hogy írja meg a történet mozifilmes változatát. A rendező-forgatókönyvíró komédiát készítene az 1989 és 2001 között sugárzott tengerparti szériából! „A Bombázók a seregben és a Rendőrakadémia-filmek mintájára szeretnék forgatni. Ezek azok a vígjátékok, amiket imádtam gyerekként. A helyett azonban, hogy a már létező Baywatch-sztori stílusát igazítanám mindehhez, úgy gondolom, az lesz a célravezető, ha először megmutatjuk, kik voltak, honnan jöttek ezek az életmentő figurák” – idézi a kultura.hu Garelicket.



David Hasselhoff és Pamela Anderson nélkül nincs Baywatch

A történet középpontjában két életmentőjelölt áll majd, akik meg próbálják a közönség figyelmét lekötni bomba alakjukkal, csakúgy, mint ahogy éveken keresztül a sorozatban. A Baywatch moziváltozatában az eredeti sorozat színészei a tervek szerint nem kapnának szerepet, ám két, a széria által ikonná vált szereplő, David Hasselhoff, és Pamela Anderson azért „felvillan” majd a történetben.

Ajánljuk még:

- Sztárok, akik idén a legnagyobb csalódást okozták! >>>

- Labancz Lilla és Pamela Anderson erotikus kalandjai! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva