Sztárvilág

2009.07.26. 07:00

Béres Alexandra: a baba fontosabb, mint a karrier

Alexandra eddig kismamák százainak segített visszanyerni szülés előtti alakjukat. Edzéstervei és diétái kíméletesek, mi több élvezetesek és eredményesek is. Sokan vannak ezért, akik alig várják, hogy megjelenjen Szandi terhes DVD-je, de a világbajnok sportoló egyelőre nem kíván foglalkozni a karrierjével.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Rengeteg munka van már a világbajnoknő háta mögött. Most a baba a legfontosabb!
[/caption]Fitnesz világbajnokunknak 12 hosszú év után teljesült az álma, teherbe esett, s most szeretne teljes mértékben a babára koncentrálni. „Úgy gondolom, hogy ez az a pillanat, amikor a kismamának hátrébb kell lépnie és átadni magát a születendő gyermeknek...Az egészség része az életemnek, így természetes, hogy most is edzek és figyelek a táplálkozásomra , de mint mindig, az egyensúly a legfontosabb. Most csak a baba érdekeit nézem!” – árulta el a sztárkismama a femina.hu –nak.

Nem lesz terhes-DVD

Hogy nyugodtan teljenek az utolsó hónapok, nem vállal újabb feladatot, sőt, a mostani teendőkből is igyekszik lefaragni. Szandi elmondta, megérti, hogy mindenki azt várja tőle, hogy kiadjon egy terhes-DVD-t, de egyelőre nincsenek ilyen irányú tervei.

Azt mondja, most szeretné kitapasztalni, mi esik jól neki és mi nem, s szeretné teljes mértékben átadni magát az anyai örömök megélésének. Mi több, még hátra van a babaszoba berendezése és a babaholmik gondos kiválogatása, amire annyi időt szeretne szánni, amennyi szükséges, nem akar kapkodni. A Béres Alexandra-rajongók vigaszául szolgálhat, hogy Szandi elárulta, talán mikor a második kisbabát várja majd, merészebben belevág egy DVD kiadásába.

Ajánljuk még:

- Béres Alexandra: új sport a nőgyógyász engedélyével! >>>

- Tesók árnyékában - Az egyiknek sikerült... >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva