Sztárvilág

2009.07.05. 07:00

Bővül Balássy Betty és Varga Feri családja!

Gyömbi és Szotyi lakótársat kaptak. Az énekes páros teljes jogú családtagként kezeli kutyáikat, s mivel nagyobb lakásba költöztek, egy vidám tacskóval bővült a család.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nagyobb lakás, lemez, újabb vidám lakó: nincs okuk a szomorkodásra.
[/caption]Négy éve él együtt az énekes páros, közös gyermekük nincs. Vagy mégis? Hiszen egészen elváltozik a hangjuk, ha a kutyáikról esik szó. Gyömbi és Szotyi családtagok. Gyömbér, a mopszli már akkor is Bettyé volt, mielőtt Ferivel összeköltöztek. Sőt, a rossz nyelvek szerint a sármos énekes elsősorban miatta döntött a közös élet mellett. Aztán néhány hónapja nagyobb lakásba költöztek, hogy Varga Feri előző házasságából született két gyermeke kényelmesebben elférjen, ha hozzájuk látogatnak.



Vidámság költözött az amúgy sem szomorú házba

És ha már nagyobb a hely, jöhet még egy kutya... A kis tacskó amolyan udvari bolondként még nagyobb vidámságot hozott a házba. Úgyhogy mostanában teljes a boldogság, hiszen a párnak emellett két új lemeze is megjelent Jókor jó helyen, és Jazz kettesben címmel.

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Varga Feri és Balássy Betti tigrisfarmon lazítottak >>>

- Top 10: A legnépszerűbb kutyusok - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva