Sztárvilág

2009.07.13. 16:30

Delhusa javára ítélt a bíróság

Nagy valószínűséggel hamarosan Delhusához költözhet Andi, az énekes volt élettársának lánya. A harc már régóta dúl a 15 éves kamasz felügyeleti jogáért, melyet másodfokon sem kapott meg Melinda. Gjoni most reménykedik és lelkesen tervezi a jövőt.

nana.hu

Továbbra is áll a bál az énekes és volt élettársa háza táján. Melinda és Delhusa hónapok óta kígyót-békát kiabál egymásra – a csatározás oka nem más, mint a nő lányának, Andinak elhelyezése. A jelenlegi állás szerint az édesanya másodfokon sem kapta meg a felügyeleti jogot, így a 15 éves kamasz sorsa eldőlni látszik: talán hamarosan mostoha apjához, Delhusához költözhet.

Esélyek és remények

Az énekes bizakodik, bár tudja, nem könnyű a helyzete: a törvény szerint nem számít jogi személynek Andi életében, így - állítása szerint - az esélytelenek nyugalmával szemlélte az ügyet. Most azonban, hogy a gyámhatóság Gjoni érdekében gyermek-elhelyezési pert indított a bíróságon, nagyobb eséllyel nyerheti el a felügyeleti jogot. „Amikor ezt megtudtam, Andika érdekében rögtön kértem a gyorsított eljárást, hogy ne kelljen sokáig az otthonban lennie. Az anyjának ez sem jutott eszébe..." – nyilatkozta Delhusa a Blikknek. Addig ugyanis, amíg nem dönt a bíróság, az eddigi, 8. kerületi intézetből a szabadabb elvű, békásmegyeri befogadó otthonba helyezik a kislányt, ahol az egyik szakképzett munkatárs kapta meg az ideiglenes gyámságot.

Delhusa mindent bevet

Állításával ellentétben azonban az énekes biztos lehet a dolgában. Nemrégiben ugyanis arról számoltak be a bulvárlapok, hogy gőzerővel készül nevelt lánya befogadására: fúr-farag, téglát hord, barkácsol – eltökélte ugyanis, hogy gyerekszoba helyett csajos lakosztályt, igazi tinibirodalmat készít Andinak, nagy ablakokkal, kandallóval és saját gardróbbal. Vajon így akarja visszaédesgetni a lányt az énekes? Melinda szerint igen, sőt, a volt élettárs többek között azzal vádolja, szándékai nem tisztességesek a lánnyal szemben, és ha ez még nem lenne elég, teljesíthetetlen ígéretekkel is teletömi Andi fejét: modellkarriert és sztáréletet ígér neki.

Sosem lesz vége?

Ami a vádaskodást illeti, ebben Gjoni is élen jár. A híresség többek között azt állítja, Melinda többször étlen-szomjan hagyta a 15 éves kamaszt, akinek sokáig még iratai sem voltak, így ha betegeskedett, ő fizette az orvosokat. Az énekes ezen kívül azt állítja, az édesanya nem alkalmas gyereknevelésre, pszichés gondjai vannak. Ezzel összhangban van a lány egyik korábbi nyilatkozata is, miszerint volt rá példa, hogy édesanyja idegességében összerugdosta.

A kezdetek

Az acsarkodás akkor kezdődött, amikor Delhusa és exkedvese, Melinda szakítottak – Gjon szerint azért, mert napvilágra került egy pornó videó, melyben mindenki megdöbbenésére az édesanya tűnt fel. Ezek után, bár a lány egy ideig édesanyjával lakott, az énekes felajánlotta, amíg Melinda felújítja a lakását, nála lakhatnak – végül azonban csak a lányt fogadta be. Az édesanya és Andi között azóta megromlott a viszony – Melinda szerint többek között azért, mert volt szerelme teljesen ellene hangolta Andit.

További érdekességek:

10 mítosz az ideális kapcsolatról >>>

Dilemma: Élheti a lányom az én életemet? >>>

nana.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva