Sztárvilág

2009.07.13. 16:26

Egy éjszaka egymillióért! Beckhamék kiruccantak

A világ legprofibban pózoló futballistája nem fukarkodott házassági évfordulóján. David Beckham szigetet bérelt, hogy nyugodtan ünnepelhessen Victoriával.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Súlyos milliókba került eltűnni a világ szeme elől.
[/caption]A magány érzését meg kell fizetni, főleg, ha az embert az év minden napján 24 órán keresztül követik a lesifotósok. David Beckham nem is bízta a véletlenre tízedik házassági évfordulójának nyugalmát, egy egész szigetet bérelt ki a nagy eseményre. A Seychelles-szigetek egyik tagjáért „potom” 31 millió forintnak megfelelő összeget fizetett a gyermekeik nélkül ünneplő házaspár. A szigeten található környezetbarát apartman pedig éjszakánként egymillió forintjába került David Beckhamnek.



Lesték minden mozdulatukat

Idejük jó részét ugyan egy luxusjachton töltötte a pár (természetesen több százezer forintot érő Armani-fürdőruhákban pózolva, paparazzihaddal a nyomukban), de a világtól gondosan elzárt szigeten már valóban nyugalmat leltek. Mintegy húsztagú személyzet leste Victoria és David minden mozdulatát – írja a Sun –, s, ha mindezt megunták volna, magánhelikopterük készenlétben állt az azonnali távozáshoz.

Ajánljuk még:

- Fény derült Victoria Beckham titkolt szépséghibáira! >>>

- Victoria Beckham leszbikusnak érzi magát néha >>>

- Beckham is lebukott! - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva