Sztárvilág

2009.07.17. 18:24

Eljegyzés!? Ördög Nóri megmutatta jegygyűrűjét

Lángol a szerelem Ördög Nóri és Nánási Pál között. Egy partin elcsípett pillanat tanúsága szerint olyannyira, hogy Nóri már az eljegyzési gyűrűt is megmutatta barátainak.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Házassággal pecsételik meg szerelmüket?
[/caption]A Szép Nyári nap című Neoton-musical premierpartiján egy pillanatra sem mozdult el egymástól a szerelmespár. Az Operettszínház keddi bemutatóján Nánási Pál talán csak addig engedte el Ördög Nóri kezét, amíg az RTL Klub műsorvezetője megmutatta az ujján díszelgő csinos gyűrűt a konkurens csatorna műsorvezetőjének, Liptai Claudiának – írja a Blikk.

„Látható volt a lángoló szerelem és az összhang közöttük. Az egymásra vetett pillantások arról árulkodtak, hogy itt valóban mindent elsöprő érzelmekről van szó. Egyetlen pillanatra sem engedték el egymás kezét, és mind a kettőjük arca sugárzott a boldogságtól" – mesélte a lapnak egy, a helyszínen tartózkodó szemtanú.

A boldog páros azért nem jelent meg eddig a nyilvánosság előtt, mert Nóri korrekten ki akarta várni, amíg hivatalosan is kimondják válását az RTL Klub producerével, Rubin Kristóffal.

A közös munka megoldható

Mivel a Nóra és Kristóf egy csatorna alkalmazásában állnak – ahogy az szakításuk óta már elő is fordult – nem kizárt, hogy fognak még együtt dolgozni. Ahogy teszi ezt jelenleg is Nánási Pál és a szintén a Playboy-nál dolgozó stylist felesége. Válásuk ugyan folyamatban van, de a hírek szerint munkakapcsolatukat nem zavarja szakításuk. Ha igaz az eljegyzés híre, már csak egy kérdés marad: titokban fogadnak örök hűséget egymásnak a szerelmesek, vagy vállaljnak a világ előtt egy pompás ceremóniát.

Ajánljuk még:

- Ördög Nóri hivatalosan is szabad! >>>

- Ördög Nóra mindenkit kész helyzet elé állított - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva