Sztárvilág

2009.07.23. 17:23

Énekesnőről énekesnőre! Judy férje Tóth Gabi új lovagja

Házas férfival randevúzgat Tóth Gabi. A Megasztár egykori üdvöskéjének Judy férje, Roli csapja a szelet.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egyelőre még csak randevúzgatnak, de ezt mindketten elismerik.
[/caption]„Még nem sziklaszilárd a szerelmünk, de szerencsére elég hamar elmélyült” – idézi a Blikk Rolit, aki nemrégiben nyilatkozott ekképpen egy „civil” hölgyhöz kötődő kapcsolatáról. A bimbódzó szerelem azonban nem tartott sokáig. Judy – jelenleg hivatalosan még – férje újra egy énekesnő oldalán keresi a boldogságot. Egyelőre szó szerint mindketten keresik, hiszen Tóth Gabi és Roli még az ismerkedés fázisában vannak. Azt azonban egyikük sem tagadja, hogy mostanában randevúzgatnak egymással.

A lap szerint a válást azért nem mondták még ki Judy és fiatal férje között, mivel nyáron ítélkezési szünet van a bíróságon.

Régi lakás új színekkel

Eközben Judy körül már lecsillapodtak a kedélyek, és boldogan él új párjával. Még az a pletyka sem zavarja, hogy ő tartja el fiatal párját. Az énekesnő elmondta: a Rock''n''Burger büfét közösen bérlik Balázzsal, fele-fele arányban raktak be pénzt a közös vállalkozásba, sőt a fiú még valamivel többel szállt be. A szerelmesek egyébként most is abban az albérletben él, ahol Judy férjével, Rolival lakott, de Balázzsal már lefestették a falakat és a bútorokat más színűre.

Ajánljuk még:

- Tóth Gabi levetkőzött a színpadon! >>>

- Judy: új szerelem, új vállalkozás. Új házasság? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva