Sztárvilág

2009.07.25. 16:51

Fábry miatt kellett Vágónak távoznia?

Vágó István kalap-kabát átigazolt a TV2-höz, így játékmester nélkül maradt az RTL Klub egyik legnézettebb műsora, a Legyen Ön is Milliomos. Bár Sebestyén Balázs neve is felmerült, úgy tűnik, a kvízmesteri székbe végül a nagyszájú Fábry Sándor ül majd.

BAMA

Vágó közel tíz évig volt az Rtl Klub munkatársa, s olyan műsorok kötődtek a nevéhez, mint a Pókerarc, Az ország tesztje, a Nekünk 80 és persze a Legyen Ön is Milliomos!

A problémák akkor kezdődtek, amikor több éves sikersorozat után az utóbbi programnak drasztikusan csökkent a nézettsége. Kritikusok szerint a Pókerarc sem hozta azt, amit a jól menő csatorna elvárt, s ennek eredményeképp Vágót már legalább egy éve rendelkezési állományban tartották, a képernyőre viszont egyre ritkábban engedték. A játékmester azonban kihívásra vágyott, ezért békés keretek között elbúcsúzott az RTL Klubtól, s átigazolt a konkurens csatornához, a TV2-höz.

Ki lesz a kvízmester utódja?

Mivel a Legyen Ön is Milliomos! az egyik legkedveltebb és legnézettebb műsor, az RTL Klubnak gyorsan gondoskodnia kellett Vágó utódjáról, hogy ősztől ismét műsorra tűzhessék.
"
A Legyen Ön is milliomos! az RTL Klub történetének egyik legsikeresebb produkciója, így jó esély van arra, hogy visszakerül majd a csatorna képernyőjére” – mondta el Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója a Hírextrának. A bulvárlapok értesülései szerint pedig - bár első körben Sebestyén Balázs neve is felmerült – a csatorna végül a nagyszájú Fábry Sándor mellett döntött: már leforgatták a műsor próbafelvételeit, s a legendás showman élvezte, hogy egy másik arcát is megmutathatja a nagyérdeműnek.

Rosszindulatú pletykák összefüggésbe hozták Vágó hirtelen távozását, s azt, hogy Fábry Sándor foglalta el a Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetői posztját. Napvilágot láttak ugyanis olyan információk, melyek szerint, ha Vágó maradt volna, akkor is Fábryval folytatódott volna a kvízműsor.

Mi az igazság?

A storyonline értesülései szerint azonban csupán kitaláció, hogy a showman állandó házigazdája lesz az RTL klub műsorának, információik szerint ugyanis különböző, meghívott sztárok vezetik majd a közkedvelt műsort, melyek egyike lesz csak Fábry.

Vágó István - a TV2 jóvoltából- a Párbaj című műsorban tűnik fel újra a képernyőn szeptemberben, s előfordulhat, hogy a két tévés legendának egy műsorsávban kell megküzdenie egymással a nézettségért. Vágó csak annyit fűzött hozzá a hírekhez, hogy szívesen megnézné a próbafelvételt, és elmondaná a véleményét.

Vágó kontra Fábry - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva