Sztárvilág

2009.07.02. 12:16

Fellebbent a fátyol: Vágó István a TV2-höz szerződött!

Vágó István visszatér! A népszerű játékmester ma reggel bejelentette, hogy elvállalta a vezetését a TV2 nyár végén induló új műsorának, a Párbajnak.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A kvízmester Párbaj-nál fog asszisztálni a TV2 új műsorában.
[/caption]Nyár végétől népes rajongótábora ismét találkozhat a kvízmesterrel! Vágó István a TV2 Párbaj című játékának műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. A népszerű műsorvezető a ma reggeli Mokkában jelentette be visszatérését a TV2-höz, ahol 1999-ig a Mindent vagy semmit, Ki vagyok én, Azok a szép napok, a Kifutó és az Esti Broadway című műsorokban is feltűnt.

A világ egyik legsikeresebb játékának vezetésére kértek fel, és örömmel mondtam igent, hiszen a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedővel ellentétben az új műsorban nem egy játékos van, hanem ketten mérkőznek egymással. De egyéb különbség is lesz: a tudás és a műveltség nagyobb szerepet kap, és az egész játék sokkal pergősebb, dinamikusabb tempóban zajlik. Ebből persze az is következik, hogy emberi drámából, műsorvezetői megjegyzésekből kevesebbet kapnak a nézők.” – mondta Vágó a műsorban.



A játékmestert azért nem láthattuk jó ideje, mivel korábbi szerződése értelmében hat hónapig nem lehetett más televíziós társaság alkalmazottja, képernyőse, műsorvezetője.

Ajánljuk még:

- Vágó István: "Egy liberálisnak nem való a hatalom" >>>

- Vágó István már nem hisz semmiben! - képgalériával >>>

- Vágó István jobb férj is lehetne! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva