Sztárvilág

2009.07.11. 19:00

Fény derült Novák Péter titkára

Novák Péter végre megbarátkozott a házasság intézményével, Jennifer Lopez halálosan féltékeny, Anne Hathaway divattervezőnek állt, Sienna Miller hivatalosan is kiadta az útját párjának - a Fanny eheti sztárhíreiben.

nana.hu

Novák Péter elszánta magát a nősülésre, és titokban feleségül vette gyermeke édesanyját, Horváth Andreát. A szertartás a házuk kertjében volt, csak a közeli családtagok és barátok voltak jelen az eseményen. A pár kisfia, András Mihály két éve született, de a szülők csak most döntöttek úgy, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

Mardossa a féltékenység

Jennifer Lopeznek nincs egy nyugodt pillanata sem az utóbbi időben. Mivel legújabb filmje forgatása miatt sokat van távol a családjától, nem tud vigyázni a férjére. Marc Antony ugyanis feltűnően szoros kapcsolatot tart fenn volt feleségével, a szépséges Dayanara Toresszel. Aki ráadásul azt nyilatkozta, hogy még mindig tiszta szívből szereti a férfit.

Színésznőből divattervező

Anne Hathaway úgy érzi, szüksége van néha változatosságra. A színésznő az utóbbi időben nemcsak a kamera előtt éli ki művészi hajlamait, hanem a divattervezés világába is kirándul. Sőt, úgy döntött, egy kis időre pályát is módosít: mostanában ruhákat kezdett tervezni, és legalább akkora örömét leli benne, mint a filmezésben.

Végleg vége a kapcsolatuknak

Sienna Miller hivatalosan is szakított Balthazar Gettyvel, a férfi visszatért a családjához. Ettől függetlenül idén Olaszországba utaztak együtt, s magukkal vittél Balthazar édesanyját és néhány barátjukat is. Egy hajón kapták lencsevégre őket, és szemmel láthatóan odavoltak egymásért.

További cikkek a sztárvilágból:

Oláh Ibolya összeomlott >>>

Novák Péter harcokról, tehetségről és a Megasztárról >>>

nana.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva