Sztárvilág

2009.07.16. 07:00

Geronazzo Mária – Nagy bajban a nagyszájú asszony!

Az ország legnagyobb szájaként is ismert Geronazzo Mária hétmillióval tartozik. Ha nem tud fizetni, behajtási számlára kerül minden bevétele.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Geronazzo Mária – Nagy bajban a nagyszájú asszony!
[/caption]Geronazzo Mária egyelőre a legnagyobb jóindulattal sem mondható sikeres üzletasszonynak. Hiába dolgozott meg kilenc férfit egy olyan pornófilmben, amelybe anyagilag ő is beszállt, az interneten annyian sem voltak kíváncsi „művészetére”, hogy az előállítás költségeit fedezzék. Mária azonban többször is úgy nyilatkozott, hogy a film producerei tartoznak neki! Állítását azonban a másik oldal többször is cáfolta.

„Csak áldozat vagyok”

Most úgy tűnik, hogy a nagyszájú asszonyra ismét rájár a rúd, ugyanis a végrehajtók több mint hétmillió forintot akarnak beszedni tőle! Ennek érdekében minden olyan céget megkerestek, akik Máriát foglalkoztatták, hogy a neki kifizetendő pénzösszeget a behajtási számlára utalják át!

Geronazzo Mária szerint ő egyszerű áldozat, akinek kihasználták jóhiszeműségét egy ingatlanügylet kapcsán, ezért került most bajba. Hogy miből fogja kifizetni azt a pénzt, amit más 20-25 év alatt törleszt lakáshitelként? Most abban reménykedik, hogy hamarosan megjelenő könyvének bevételéből ki tudja majd fizetni tartozását.

Terefere

Ajánljuk még:

- Geronazzo Mária toplistás Amerikában >>>

- Gyémántköves gyűrűért adta el magát Geronazzo Mária >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva