Sztárvilág

2009.07.08. 15:42

Gwyneth Paltrow és Chris Martin: válik az álompár!

Egyre inkább úgy tűnik, semmi nem menti meg az Oscar-díjas színésznő, és a világhírű zenész kapcsolatát. Chris Martint hűtlenséggel, Gwyneth Paltrow-t hanyagsággal vádolja a sajtó.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A világhírű páros két közös gyermek után inthet búcsút egymásnak.
[/caption]Ami már tavaly november óta érlelődött, mára valósággá válik, az Oscar-díjas színésznő és a Coldplay frontembere külön utakon folytatják. Egy, a párhoz közei forrás szerint a Gwyneth Paltrow több időt tölt barátnőjével, Madonnával és annak új kislányával Mercyvel, mint saját gyerekeivel. Elmondta, hogy a színésznő immár négy hónapja Európában utazgat, míg Chris Martin a Coldplay turné állomásai között hazarepül, hogy gyerekeikkel, a négyéves Apple-lel és a kétéves Moses-szel legyen.

Az sem tűnik véletlennek, hogy Gwyneth egy hétszobás villát vásárolt Spanyolországban, kizárólag saját használatra. A rossznyelvek szerint Paltrow oly mértékben került Madonna hatása alá, hogy még a válásban is utánozni akarja.

Mással, máshol?

A zenész állítólag azzal a ténnyel sem tud megbirkózni, hogy felesége jóban van összes régi szeretőjével.

A sztárpár a következő hetekben sem fog sokat találkozni egymással. Chris Martin ugyanis Ázsiában turnézik zenekarával, a Coldplay-jel, míg Gwyneth Paltrow Los Angelesben forgatja az Iron Man című film második részét – írja a ma.hu. Ha ez még nem lenne elég a váláshoz, Christ azzal is gyanúsítja a bulvársajtó, hogy összeszűrte a levet az ausztrál színész-énekesnő Natalie Imbrugliával, mivel az utóbbi időben túl sok időt töltöttek együtt egy közös munka kapcsán.

Ajánljuk még:

- Húsvétkor már egyedül ment templomba a hűtlen filmsztár >>>

- A világ legdrágább válásai - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva