Sztárvilág

2009.07.25. 07:00

Gyanúsan gyönyörű Réka feneke

Réka alakja irigylésre méltó. Nemrégiben az ő hátsóját szavazták meg a legszebbnek az interneten – rossz nyelvek szerint azonban popsija a szilikontól ilyen feszes. Az egyik bulvárlap tiszta vizet öntött a pohárba: független plasztikai sebészhez küldte Rékát…

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A popsi szilikonmentes, a mellek nem – Réka teste így tökéletes.
[/caption]

Férfiak és nők irigykedve fordulnak meg utána a strandon, a fitneszkirálynő pedig büszkén mutogatja kitűnő idomait. Réka két gyermek szülése után is csodásan néz ki, ezért azonban megdolgozott. „Tizennyolc év kemény munkája van a testemben. A hasam, a lábam, a fenekem, mindenem természetes, kivéve a cicimet.” – mondta a Bors-nak Rubint Réka. Rossz nyelvek szerint azonban nem csak Réka melle, de popsija is a szilikontól ilyen feszes….

Az eredmény: negatív

A Bors megelégelte a vádaskodásokat, és egy független plasztikai sebészhez invitálta Rékát, aki nem tiltakozott, sőt, örömmel tett eleget a kérésnek.

„Számomra nagyon fontos, hogy kiderüljön, nem mesterséges alakformálónak köszönhetem a popsimat. Nincs kétségem, hogy ezt az orvos is megerősíti majd” – mesélte a lapnak. És valóban: dr. Urszán Albert, az Aesthetic klinika plasztikai sebésze alapos vizsgálat után megállapította: Réka fenekében nincs szilikon! A fitneszedző természetesen örült, hogy ily módon is „hitelesítették” makulátlan testrészét.

Ajánljuk még:

- Norbi kakaós csigát adott a cukorbeteg kisfiúnak, és jót tett neki! >>>

- Rubint Réka és a hihetetlen luxus - képgalériák >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva