Sztárvilág

2009.07.22. 16:06

Hollywood legformásabb testjei - voltak

Van, akit a sportolói múltja emelet a színészvilágba, mások csak hobbiból mozognak. Ahogy Belmondo vagy van Damme pofonjait sosem dublőr adta, úgy a mélytengeri felvételeknél sem hivatásos búvár úszott Alexandra Paul helyett...

BAMA

Egyes sztárok nem csak színészi tehetségük miatt kerültek rivaldafénybe: sportolóként is megállják a helyüket. Tökéletes testükkel, mértani pontossággal kidolgozott hasizmukkal pedig már jóval a filmes karrierjük előtt kitűntek.

Itt van mindjárt Micky Rourke, az idei év egyik legfelkapottabb színésze, akinek pár évvel ezelőtt még az ökölvívás volt a mindene.  Azt vallotta: "Itt nincs mellébeszélés, két férfi áll egymással szemben a ringben, s győz a jobbik.  Az ember néha hatalmas pofonokat kap, de ha állva marad, még vesztesként is a siker örömével távozhat a kötelek közül, a közönség megtapsolja”.

Hasonló érzésekkel lendült neki sportolói karrierjének Jean-Claude Van Damme is. A tökéletes testű színészt még 10 éves korában bűvölte el a harcművészet, de a shotokan karate mellett súlyt is emelt, és ami a leghihetetlenebb: balettra is járt. Van Damme szerint a balett kitartásra, erőnlétre és türelemre nevel. Úgy tartja: ha valaki kibír egy balettedzést, akkor bármit kibír...

Képgalériánkban a mozivászon - egykori - legnagyobb izomkolosszusai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva