Sztárvilág

2009.07.01. 15:25

Jacko emlékére sem volt tekintettel a partihősnő

Óriási szülinapi partit csapott a minap Lindsay Lohan. Igaz, a partikirálynő csak csütörtökön tölti be 23. életévét, de megelőlegezte magának az ünneplést. Az összejövetel élménydúsra sikeredett: Lindsay ötször öltözött át, utószor Michael Jackson bőrébe bújt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lohan szülinapi partiján még Michael Jackson emlékét sem kímélte.
[/caption]Lindsay Lohan a hétvégét egy Las Vegas-i hotelban töltötte, ahol baráti körben nagy bulit csapott. Hírek szerint előszülinapi partit tartott - igazából csak holnap lesz a születésnapja - bár sokan nem tették tiszteletüket a meghívottakból. A sztár exbarátnője, Samantha Ronson sem fogadta el Lohan meghívását. Pedig meglepetésekben nem volt hiány.

Túlment azon a bizonyos határon

Lindsay megadta a módját annak, hogyan maradjon most is a figyelem középpontjában. Kiabált, ivott és ötször át is öltözött a pár órás összejövetel alatt. Hol bikiniben, hol estélyiben pózolt az ünneplők örömére, egyszer pedig Michael Jackson-t utánozva jelent meg barátai előtt.

Kalapot vett és lehajtott fejjel, Jackson-os mozdulatokkal táncolni kezdett a poplegenda egyik számára. Emiatt sokan támadják a partikirálynőt. Egyesek szerint ezzel nem tiszteletét fejezte ki, hanem gúnyolódott a múlt héten pénteken hajnalban elhunyt sztáron.

Ajánljuk még:

- Lindsay Lohan ismét lopott! >>>

- Lindsay Lohan a volán mögött - képekkel >>>

- Csontsoványan keresi boldogságát a botrányhősnő! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva