Sztárvilág

2009.07.29. 18:35

Katie Holmes megúszta, nem égett össze!

Csak gyorsaságának, és néhány másodpercnek köszönheti Katie Holmes, hogy nem égett össze legújabb filmje forgatásán.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ha csak néhány másodpercet késlekedik, akár halálos is lehetett volna a baleset.
[/caption]Katie Holmes élete másodperceken múlott. A színésznő Ausztráliában forgatja a Don’t Be Afraid Of The Dark című horrorfilmet, ami egy 1973-as ABC-tévéfilm feldolgozása. A fiatal anyuka egy nőt alakít benne, akit gnómok vesznek üldözőbe. Az egyik jeleneténél a pirotechnikusok nem voltak a helyzet magaslatán, hiszen egy malőr következtében szikrázni, majd füstölni kezdett annak az autónak az akkumulátora, amiben Holmes ült. A színésznő természetesen azonnal elhagyta a járművet, ami másodperceken belül kigyulladt. A rémült filmsztárt az egyik kaszkadőr elrántotta az autó mellől, így az ijedtségen kívül nem történt semmi baja.

Az aznapi forgatásnak azonban lőttek, hiszen Katie – érthető okokból – nem volt hajlandó folytatni a munkát.


Suri vigasztalja mamáját

Szerencsére Katie Holmes-szal tartott ausztráliai kiruccanására hároméves kislánya Suri, aki úgy hírlik, odavan a kengurukért. Kislánya állandó bolondozásával talán könnyebben átvészeli a lelki megrázkódtatást. Katie férje, Tom Cruise egyelőre még nem jelent meg a helyszínen, hogy „rendet tegyen”, de a stáb tagjai erre is fel vannak készülve. A babalázban élő apuka egyébként egyre türelmetlenebbül várja az új jövevényt, a hírek szerint kikészítve ezzel csinos feleségét.

Ajánljuk még:

- Gyereket mindenáron! Cruise az őrületbe kergeti a feleségét >>>

- Visszatérhet-e Katie Holmes? - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva