Sztárvilág

2009.07.29. 10:03

Keleti Györgyi lemondott a gyermekéről?!

18 évesen ment először férjhez, majd négy év múlva elvált, és újra az oltár elé állt. Keleti Györgyi mindig is nagy kanállal habzsolta az életet, most azonban teljesen új (jó) útra tért. S bár olyan szerelmes, mint még soha, gyermekre azonban már egyáltalán nem vágyik - állítja.

BAMA

Pár hónappal ezelőtt még olyan hírek láttak napvilágot, hogy Keleti Györgyi – a volt honvédelmi miniszter lánya – anyai örömök elé néz. Mint utóbb kiderült, az egész csak kitaláció volt, a zűrös magánéletéről (is) elhíresült közszereplő nem vár gyermeket. Igaz, nyilatkozataiban sokszor hangoztatta: nagyon vágyik már az anyaságra.

Elmúlt az érzés

Ma viszont már teljesen másként gondolkodik a szőkeség: - Most, 34 éves koromban úgy érzem, sok rossz döntést hoztam életemben. Már nem álmodozom az anyaságról. Hogyan is tehetném? Hiszen már kétszer is kimondtam a mondatot: Amíg a halál el nem választ. Mégsem úgy lett... – vallott őszintén a Borsnak Keleti.
Igaz, jelenleg boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él barátjával - Szolcsányi Attilával, a hivatásos testőrrel - azonban ma már  – tanulva az elmúlt évek ballépéseiből – sokkal óvatosabb. Harmadszorra nem kapkodja el újra a házasságot. A rossz döntések megfontoltabbá tették Györgyit.

Pikáns képek, szexvideók

Természetes, hogy az elmúlt hónapok botrányai egy kicsit elgondolkodtatták az exminiszter lányát, aki egyszer élő rádióadásban sírva kérte az édesapját: bocsásson meg neki. Volt miért. Györgyi pajzán kilengései sokszor „bajba” sodorták a papa hírét (is). Legelőször pikáns képek jelentek meg róla a múltból, ahol meztelenül, már megműtött szájjal és mellekkel pózolt a kamerák előtt. Pár nappal később pedig egy videó is előkerült, ahol szemmel láthatóan Györgyi szexuális szolgáltatásokat nyújt üzletembereknek.

A közzétett felvételeken Györgyi egy férfinak nyit ajtót, majd szerelmi aktusba kezdenek. Az újság szerint ezért a fél órás hancúrozásért Györgyi 100 eurót kért...

Kínos rokonság?

Györgyi édesapja, az ismert politikus, mindvégig támogatásáról és feltétlen szeretetéről biztosította lányát, és eszébe sem jut ítélkezni gyermeke felett.

„Mit várnak tőlem az emberek? Mondjam azt, hogy kitagadjuk, és nem viselheti a Keleti nevet? Ugyan már! Képviselő vagyok, persze egy kicsit kínos ez az ügy, de az én munkámat nem a lányom alapján fogják megítélni. A másik két lányom teljesen normális életet él, csak a legkisebbnek van feltűnési viszketegsége. De nem baj, mi így is szeretjük” - mondta az ex miniszter, lánya legújabb kínos ügyéről.

Pechszéria vagy igazság?

- A magánéletemhez tartozó dolgokat nem vagyok hajlandó és nem kívánom a nyilvánosság elé tárni – mondta Györgyi az ügy kirobbanásakor.  – Azokkal szemben, akik akár olyan valós, akár valótlan információkat, híreket tesznek közzé, amikhez nem járultam hozzá, a jog minden eszközével elégtételt kívánok venni. Mivel a megjelent képek sértik a magánélet és magánszféra védelméhez fűződő jogomat és képmáshoz fűződő jogomat, nem kívánok nyilatkozni és nem is kívánok mást hozzáfűzni, mint hogy jogi úton veszek elégtételt az engem ért sérelmekért - közölte a playmate könnyeivel küszködve az egyik internetes rádió élőadásában.

Legalábbis tavaly augusztusban Györgyi még így gondolta. Hogy azóta hol tartanak az ügyben, nem tudni. Egy azonban biztosnak látszik: a fiatal lány – állítása szerint - tényleg megváltozott. Fátylat borított kétes múltjára és egy boldogogabb, kiegyensúlyozott életet kezdett...

- Újabb szexbotrányba keveredett Keleti Györgyi?

- Képek a botrányhősnőről >>>

„Mit várnak tőlem az emberek? Mondjam azt, hogy kitagadjuk, és nem viselheti a Keleti nevet? Ugyan már! Képviselő vagyok, persze egy kicsit kínos ez az ügy, de az én munkámat nem a lányom alapján fogják megítélni. A másik két lányom teljesen normális életet él, csak a legkisebbnek van feltűnési viszketegsége. De nem baj, mi így is szeretjük” - mondta az ex miniszter, lánya legújabb kínos ügyéről. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva