Sztárvilág

2009.07.13. 09:10

Ki legyen a nyár legjobb pasija?

Sármos külső, igéző szemek és páratlan tehetség. A People magazin idén nyárra is összeállította azoknak a férfiaknak a listáját, akik kiérdemelték a legvonzóbb férfi címet.

nana.hu

Az idei lista tartogat meglepetéseket. Sok a szemtelenül fiatal, feltörekvő híresség, de egy-két öregmotorost is beválasztottak. Common – tisztességes nevén Lonnie Rashid Lynn Jr. – például már jóval túl van virágkorán, közel 40 éves, mégis a legvonzóbbak között tudhatja magát. Hírnevét pedig nem csak színészi alakításainak és feltűnően kigyúrt testének köszönheti: mint énekes, rapper is bizonyított.

A kevésbé sokoldalú, de szakmájában szintén nagy sikernek örvendő Chris Pine-nek is sikerült a legjobbak közé jutnia. A fiatal színész már az anyatejjel szívta magába a színészet minden csínját-bínját, hiszen szülei már elismertek voltak a szakmában. Természetesen ez nem lett volna elég ahhoz, hogy a legsármosabbak közé kerüljön: igézően kék szemei, csibészes pillantása és formásra kidolgozott teste is közrejátszott ebben.

Az ő esetükben tehát egyértelmű bekerülésük, ám Shia LeBeouf-ot látva ez másként van: a férfi szabadidejében vadászpuskával lövöldözik, hogy távol tartsa magát a drogoktól és az alkoholtól, de nem csak ez az furcsasága ingatja meg helyét a listán. Önbizalomban is erősítésre szorul, hiszen ahelyett, hogy örülne színészi és egyéb sikereinek, folyton megkérdőjelezi kritikusai döntését. Így kétkedve fogadta azt a hírt is, hogy ő az egyik legvonzóbb férfi a világon…

Képgalériánkban a világ legszexibb férfijai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva