Sztárvilág

2009.07.27. 17:59

Kiderült Karsai Zita titka!

Csendesen teltek mostanában Karsai Zita mindennapjai. Legalábbis látszólag! Szombaton ugyanis titokban férjhez ment.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Fellebbent a fátyol: Zita férjhez ment!
[/caption]Párjával, Margl Tamással 2007 decembere óta él boldogan Karsai Zita. Annyira gyorsan egymásba habarodtak, hogy az akkori ünnepeket azonnal együtt is töltötték. A fiatalok mára érezték úgy, hogy megérett a kapcsolatuk a házasságra: szombaton örök hűséget fogadtak egymásnak. A polgári szertartásra vasárnap került sor, ami után a pár szűk családi-baráti körben – a médiát távol tartva – a neszmélyi Hilltop étteremben ünnepelte a lagzit. Zita és párja mindig is igyekeztek kerülni a nyilvánosságot, tanulva sok sztárpár hibáiból. A táncosnő elmondta, azért nem írnak róluk, mert sosem nyilatkoznak a magánéletükkel kapcsolatban, így marad meg az intimitás a kapcsolatukban.

Az esküvő felesleges?

Zita még nemrégiben is azt vallotta, hogy a házasság intézménye, teljesen felesleges „megkoreografált esemény", ezért párja, Tamás sem siettette a dolgokat. Pár héttel ezelőtt azonban az egykori sikeres távolugró elszólta magát: ha Zita igent mondana, ő bizony azonnal elvenné.

Mire Zita észbe kapott, már az ujján volt a jegygyűrű, s hivatalosan is férj és feleség voltak Tamással.

Miért ez a sietség?

Szó sincs arról, hogy gyermekáldás miatt keltek egybe a fiatalok – cáfolta meg a Tabu Tv-nek a rosszindulatú pletykákat a táncosnő. Habár tervezik, és nagyon várják, még nem jött el az ideje a gyerekvállalásnak. Zita ősszel új bemutatót tervez, és egyelőre még építgeti a karrierjét: a kifutón profi tánckarral mutatnak majd be nyári ruhakollekciókat. Úgy tűnik tehát, hogy a baba-projekt még várat magára, hiszen Zitának egyelőre nem férne bele az életébe egy csöppség gondozása. A Blikk információi szerint azonban azért siettek ennyire, mert Tamás kapott egy dubai szerződést, és Zitát már, mint feleségét szeretné magával vinni az arab országba.

Ajánljuk még:

- Judy: új szerelem, új vállalkozás. Új házasság? >>>

- Nemet mondott a lánykérésre a született feleség! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva