Sztárvilág

2009.07.20. 09:51

Kinyírom a plasztikai sebészem!

Elveszítheti kislánya felügyeleti jogát a 90-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje. Karen Mulder megfenyegette plasztikai sebészét, aki nem hajlandó visszafordítani korábbi arcműtétjét.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A hisztis modell magánszáma miatt akár kislánya felügyeleti jogát is elveszítheti.
[/caption]Párizsban letartóztatták a 90-es évek szupermodelljét, Karen Muldert. Ráadásul a városnak éppen abban a kerületében, ahol karrierje kezdetén, a nyolcvanas években megnyerte az Elite modellügynökség tehetségkutatóját. A holland szépség, aki az Yves Saint-Laurent, a Chanel, a Valentino és a Versace márkáknak is dolgozott, most zaklatás vádjával kerül bíróság elé.

Megijedt a sebész

Karen Muldert egykori plasztikai sebésze jelentette fel, aki nem volt hajlandó visszafordítani a modell korábbi arcműtétjét. Ezen felháborodva a dühödt sztár telefonon keresztül hisztérikus hangnemben, és rendszeresen fenyegette orvosát: „Kinyírom a sebészem!” – hangoztatta barátainak.

A doktornő a szitokáradat és a fenyegetések miatt halálra rémült, ezért fordult a rendőrséghez. A gyógyszer-túladagolás következtében 2002-ben kórházba is került Mulder, aki két éve még egy alkalommal visszakerült a kifutóra, most nagy bajban van. Ha bűnösnek találja a bíróság, elveszítheti hároméves kislánya felügyeleti jogát!

Ajánljuk még:

- Szörnnyé szabott sztárok - képgalériával >>>

- Műmell, arcfeltöltés vagy botox inkább? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva