Sztárvilág

2009.07.18. 07:00

Komoly bajba kerülhet Szorcsik Viki!

A szexis színésznő hamarosan nagy bajba kerülhet: mivel nincs munkája, lassacskán arra sem telik majd, hogy kifizesse a számláit. Viki ennek ellenére bizakodva tekint a jövőbe!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Viki nem ragaszkodik feltétlenül ahhoz, hogy a televíziónál dolgozzon.
[/caption]A szexis színésznőnek lejárt a szerződése a TV2-vel, és a mai napig nem keresték meg újabb ajánlattal, pedig már nagyon szeretne ismét dolgozni. Nem csak azért, mert imádja a munkáját, hanem mert lassan elfogy a félretett pénze, és nem lesz miből kifizetni a számlákat. Már olyan pletykák is napvilágot láttak, mely szerint Viki gyakran kér anyagi támogatást egy-egy barátjától.

„Valóban nincs munkám már jó ideje, de a számláimat még tudom fizetni. Van egy kis tartalékom, remélem, kitart még egy darabig. A mi szakmánkban sajnos az a baj, hogy állandó körforgás van, és nem lehet tudni, mikor van újra szükség ránk. Másfél éve egyedül lakom, régóta gondoskodom saját magamról. Több hitelem is van, ezért aggódom a törlesztések miatt, de bízom benne, hogy hamarosan találok állandó munkát. Nemrég készítettünk egy darabot a barátnőmmel, most azon dolgozunk, hogy eladjuk sok-sok helyre” – mondta el a Hírextrának Szorcsik Viki. A TV2-vel már nincs élő szerződésem, ezért, ha valaki gondol rám más csatornánál, akkor szabad vagyok” – ajánlkozott a színész-műsorvezető.



Tele van ötletekkel

A portál értesülései szerint az egyik bulvárlap segíteni akart a szexis színésznőnek, ezért megkereste az RTL Klub kommunikációs igazgatóját. Rényi Ádám azonban nem reagált túl pozitívan a kérésre, mondván: „Az RTL Klub-nál soha nem arcoknak keresünk műsort, hanem műsornak keresünk arcokat.” Persze Viki nem keseredett el, azt mondja a jég hátán is megélne, nem kell neki feltétlenül a médiában dolgoznia: „Számtalan terv van a fejemben, ha nagyon szorul a hurok, akkor jöjjön bármi, állok elébe!”

alex

Ajánljuk még:

- A Jóban Rosszban Pongrácz doktora is távozik! >>>

- Egyszer már visszafogadták Damu Rolandot, most végleg kiírják a sorozatból? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva