Sztárvilág

2009.07.16. 13:13

Liptai Claudia megegyezett a nyuszis magazinnal!

A színész-műsorvezető megszabadul ruháitól! Liptai Claudia egy fotósorozat kedvéért teszi ezt, amit a Playboy oldalain láthat majd a rajongótábor.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Sok férfi vágya teljesülhet azzal, hogy ruha nélkül láthatják a színész-műsorvezetőt.
[/caption]A TV2 műsorvezetője elfogadta a nyuszis magazin felkérését – értesült a Blikk. A lap információi szerint Liptai Claudia az eddigi rekordösszeget tehetné zsebre a fotózásért, hiszen Radnai Péter főszerkesztő 3 millió forintot ajánlott neki a ruhátlan képekért. Amennyiben hitelesek az információk, a rajongók október-november környékén láthatják az erotikus fotósorozatot, hiszen egy-két technikai kérdést leszámítva már mindenben megegyezett a sztár és a magazin.

Claudia a kívánságlista élén!



A Playboy főszerkesztője azt is elmondta, hogy a top kívánságlistájuk élén Ördög Nórát és Péter Szabó Szilviát is megelőzve Liptai Claudia áll, így hatalmas közönségigénynek tehetnének eleget a fotósorozattal.

Ajánljuk még:

- Második esküvőre készül Liptai és Gesztesi? >>>

- Ördög Nóri és Nánási Pál: végre összeköltöztek? >>>

- Liptai és a vad jelenetek - képgalériák >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva