Sztárvilág

2009.07.31. 15:36

Madonna vesztett!

A magyar foci azért még mindig fontosabb, mint egy világsztár megakoncertje. Hiába jelentették be a helyszíncserét, Madonna nem költözik a Puskás Ferenc Stadionba - írja a Kiskegyed Online.

BAMA

Na, nem lesz itt villanygitár, meg cipzáras paplan...

Nem a Puskás Ferenc Stadionban tartják az augusztus 22-én a Madonna-koncertet, pedig a szervező cég hétfőn bejelentette a helyszíncserét. A stadiont üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) ugyanis azt közölte: nem adhatja oda a létesítményt. Az intézet főigazgatója indoklásában az áll, hogy a szeptember 5-i és 9-i labdarúgó-mérkőzések miatt nem áll módjában a Madonna-koncertre a Puskás Ferenc Stadiont rendelkezésre bocsátani  -írja a Kiskegyed Online.

Így csak akkor jöhetett volna szóba új helyszínként a Stadion, ha a koncertet szervező Live Nation Hungary és a Magyar Labdarúgó Szövetség erről meg tudott volna egyezni. Erre viszont az alábbi nyilatkozat alapján már nincs esély. Kisteleki István, az MLSZ elnöke már közölte: nem engedi a koncertet a stadionba.

A labdarúgás szelleme diadalmaskodott

„Bebizonyosodott, hogy a sport, a labdarúgás a legfontosabb, a sport szelleme diadalmaskodott - hangsúlyozta Kisteleki István. - Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy így, a mi szempontjainkat messzemenően akceptálva alakult a stadion vezetőinek álláspontja. Nagyon örülünk annak, hogy semmiféle zavaró körülmény nem gátolhatja válogatottunk eredményes előkészületeit, valamint a két sorsdöntő mérkőzésnek a téthez méltó, magas színvonalú megrendezését. Az elmúlt napokban jóleső érzéssel tapasztaltuk a döntéshozók, a sportszerető közvélemény, valamint az egész hazai sportsajtó szimpátiáját, kiállását a mi érveink mellett, s messzemenő köszönettel tartozunk mindenkinek ezért a támogatásért” – áll a labdarúgó szövetség hivatalos honlapján...

- Sztárpletykák, percről-percre >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva