Sztárvilág

2009.07.27. 14:40

Magyar srácokkal hirdetik a világhírű fesztivált

Újabb bombasikert könyvelhet el a magyar tánccsapat. Nem elég, hogy az egyik legnagyobb nemzetközi fesztivál arcai lettek, tárgyalásokat folytatnak a világhírű Cirque du Soleil társulattal.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A kanadai tarolás volt a legrugalmasabb ugródeszka.
[/caption]Az már a Csillag születik című tehetségkutató műsor alatt látszott, hogy a négy „golyószórólábú” fiatalember tehetsége nem fog az országhatárokon belülre szorulni. A 4 for dance formáció igazolta is az őket övező várakozásokat, sőt, alaposan túl is szárnyalta azokat, hiszen lassan a világ minden szegletét megjárva, sikert sikerre halmoznak.

Arról már beszámoltunk, hogy az idén Montrealban rendezett Táncvilágkupán a magyar csapat ahány kategóriában nevezett (folk-, step, showtánc), annyiban lett világbajnok! – Folyamatosan járjuk az országokat, és a világjáró turné keretén belül hamarosan fellépünk az edinburgh–i Fringe fesztiválon is, ami a legnagyobb nemzetközi művészrendezvény – monda el a 4 for dance csapata a Cool TV stúdiójában.

A Cirque du Soleil-hez csatlakozhatnak

A sikeres világbajnoki szereplés ráadásul akkora nevet adott a magyar fiúknak, hogy a fesztivál hivatalos óriásplakátján is szerepelnek.

És, ha ez még mindig nem volna elég, a srácok a világhírű Cirque du Soleil társulat figyelmét is magukra vonták sikereikkel. – Az idei évben már biztosan nem leszünk ott a fellépők között, de talán jövőre már mi a is csatlakozhatunk a turnéjukhoz – nyilatkozták bizakodva a tánccsapat tagjai.

Ajánljuk még:

- Pink: meztelen tánccal hódította vissza férjét! >>>

- (Nem)csak mese és tánc! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva