Sztárvilág

2009.07.14. 12:22

Már két éve halott a popkirály?

Találgatásokból nincs hiány Jackson halála, és életének utolsó időszaka kapcsán. Egyes források szerint a popsztár - aki vagy most halt meg, vagy nem - saját neméhez vonzódott.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az egyik verzió szerint az arcát eltakaró Jackson-imitátor már két éve helyettesítette a nyilvánosság előtt a popsztárt.
[/caption]Elképesztő találgatások terjednek szerte a világban Michael Jackson halála kapcsán. Sokan még halála tényét is kétségbe vonják. A leginkább hajmeresztő verzió szerint az énekest Amerika esküdt ellensége, Mahmud Ahmadinezsád iráni elnök gyilkoltatta meg titkosügynökeivel. Magyar szála is van az összeesküvés-elméleteknek: egy elképzelés szerint Jackson nem halt meg, csak megrendezték a tragédiát, és az énekest Magyarországra menekítették – vagy oda, ahol Elvis Presley is rejtőzködik megrendezett halála óta! A másik véglet szerint viszont nemhogy halott, de már legalább két éve nincs az élők sorában az énekes – rendre egy másik férfi mutatkozott a jól ismert Jacko-maszkok mögé rejtőzve, és a londoni koncertsorozatot bejelentő sajtótájékoztatón is magasabbnak tűnt Michael, mint korábban volt.

Negyedik napra megvolt a könyv

A könyvkiadók közben lázas versengésbe kezdtek, ki adja ki leghamarabb a popikon életrajzát, pedig még az sem világos, hogy Jacksont egyáltalán eltemették-e. A Harper Collins kiadó Legenda, Hős, Ikon című kötete pénteken már az üzletekben lesz.

Ez úgy lehetséges, hogy a popsztár halála utáni hétfőn találtak egy szerzőt, akit 48 órára egy szerkesztőségi szobába zártak. A szöveg megírása közben már válogatták a fényképeket, mindez három napot vett igénybe – nyilatkozta a BBC-nek a munkát végző részleg vezetője.A rekordot jelentő negyedik napra már a grafikus szerkesztőnél volt az anyag.

Jacko meleg volt?

Természetesen voltak olyan kiadók, akik Jackson életének szaftos részleteivel akartak profitot termelni. Ian Halperin: Maszk nélkül: Michael Jackson utolsó évei című kiadványában azt állítja, a popsztár meleg volt. Két állítólagos partnert meg is interjúvolt. Egyikük egy igazán csak angolul értelmezhető, zaftos töltetű szójátékot idézett Jacksontól első, állítólagos légyottjukra emlékezve. Egy másik forrás szerint az adósságai miatt elszegényedett sztár nőnek öltözve surrant el otthonról, és egy lepusztult motelben találkozott szeretőjével. Jackson egyébként többször is tagadta, hogy meleg lett volna.

Ez azonban még csak a kezdet. Valószínűsíthető, hogy az elkövetkezendő hónapok Michael Jacksonról szóló könyvterméséből rengeteg, a valóságtól teljesen elrugaszkodott részletet is megismerhetünk majd. Csak győzzük olvasni…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva