Sztárvilág

2009.07.07. 16:42

Mary Zsuzsinak elege lett

A kamaszkorú fiú és az énekesnő szerelme régóta a bulvárlapok kedvelt témája. Legutóbb Tamásról jelentek meg hírek, miszerint saját neméhez vonzódik, így aligha táplálhat gyengéd érzelmeket Zsuzsi iránt. Úgy tűnik, ez most már gyakorlatilag is lehetetlen – a furcsa pár ugyanis a pletykák szerint szakított.

BAMA

Mindenkit sokkolt, amikor kiderült: az 1968-as táncdalfesztivál díjnyertese egy nála 40 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Valóban, a hatalmas korkülönbség felvet néhány kérdést, köztük azt is, vajon egy 20 éves férfi vonzalma egy mamája-korabeli nőhöz mennyire lehet valóságos? Rögtön meg is indultak a találgatások, vajon miért horgonyzott le Tamás a híres énekesnő mellett?

A jóakarók kitálaltak

A kérdés különösen akkor érdekes, ha az elmúlt hónapok történéseit sorra vesszük. Egyszer csak ugyanis a semmiből felbukkant két fiatalember, akik nem csupán azt állították, hogy a fiatal szerető meleg, hanem még egy közös légyottról is beszámoltak. Állításuk szerint Mary Zsuzsi erről mit sem tudott. Rossz nyelvek szerint azonban nem csak a fiú szexuális hovatartozása vitatott. Egyre többet rebesgették azt is, hogy Tamás leginkább a pénz, illetve a hírverés miatt van a nagymama-korú énekesnővel. Illetve csak volt.

Vége a románcnak

Akárhogy is, a kapcsolatnak most úgy tűnik, vége. "A napokban láttam, hogy Tomika dobozol, pakol és hordja ki a ruháit. Valami biztosan történt köztük. Mary Zsuzsi bizonyára azt elégelte meg, hogy havonta súlyos összegekbe kerül szerelmének, Kis Tamásnak a fenntartása.” - nyilatkozta a Napi Ásznak Klapka. A volt férj minden bizonnyal örül a hírnek, hiszen többször hangot adott azon aggodalmának, miszerint a fiatal csábító csupán pénzéből akarja kiforgatni Zsuzsit. Most végre megnyugodhat - első kézből, külföldről hazaérkezett fiától hallhatta a jó hírt. A fiatal szerető állítólag már szülőfalujában, Ludason tartózkodik, és gőzerővel munkát keres...

Hogyan tovább?

Hogy ki szakított kivel, arról nem szól a fáma. Ha azonban figyelembe vesszük, mennyire irányító típus is volt Tamás, az is lehet, hogy végül ő intett búcsút az énekesnőnek. Az ismerősök ugyanis azt beszélték: a fiatal csábító teljesen átvette az irányítást Zsuzsi fölött, ő mondta meg, mit mikor csináljon, ő irányította a fellépéseket és kezelte az énekesnő bankszámláját is. Most, hogy már nem kell ezt eltűrnie, Zsuzsira talán mindez még jó hatással is lehet – reméljük, nem nyúl a pohár után…

Mary Zsuzsinak nem ez az első viharos kapcsolata. Korábban a nála 23 évvel fiatalabb Kelemen Szabolccsal élt évekig egy fedél alatt, majd a túl nagy korkülönbség miatt szakított a fiúval. Mindenáron el akarta kerülni, hogy felszarvazzák, így kénytelen volt elengedni kedvesét. A férfi Klapka szerint drogfüggő volt, bántalmazta is Zsuzsit, és csak a volt férj fenyegetésére hagyta el az énekesnő házát.

Ajánljuk még:

- Mary Zsuzsi 20 éve alkoholista?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva