Sztárvilág

2009.07.23. 10:17

Medveczky el sem búcsúzhatott elhunyt szerelmétől

A revük egykori dívája gyászol. Hétfőn elhunyt szerelmétől Medveczky Ilona legalább holtában elbúcsúzna.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Medveczky Ilona egyelőre képtelen feldolgozni egykori szerelme halálát.
[/caption]A revükirálynő 25 boldog évig élt együtt Nagy Richárd egykori tévéelnökkel. Társa volt a jóban, s amikor a férfi megbetegedett, Ilona akkor is hűen ápolta. A férfi családja 3 évvel ezelőtt mégis úgy döntött, hogy elviszik a beteget a művésznő villájából, s azóta azt sem engedték, hogy kapcsolatba lépjen vele, így Ilona még elbúcsúzni sem tudott szerelmétől annak halála előtt.

Nem ápolhatta tovább szerelmét

Pillanatok műve volt minden: egy sikeres, ámde családos ember beleszeretett a gyönyörű és híres táncosnőbe, s szerelmük pillanatok alatt elmélyült.

Olyannyira, hogy Richárd elhagyta családját, és Ilonához költözött. Boldogan éltek, amíg… a tündérmesének azonban hirtelen vége szakadt. A férfi megbetegedett, de Ilona kitartóan ápolta, egészen 2006-ig, amikor is a család elhozta a beteget a táncosnő budai villájából. Medveczky semmit sem tehetett, hiszen jogilag nem tartoztak össze, nem voltak házasok. Ilona hiába próbálta felvenni a kapcsolatot a férfival, állítólag ezen kezdeményezéseit minduntalan meghiúsították.

Legalább holtában elbúcsúzna

„Hogyan lehet feldolgozni valaki halálát, akivel az ember együtt élt 25 évet?” – idézi a Blikk a megtört Medveczky Ilonát. Elveszítette a férfit, akit szeretet, s mindennek tetejében még el sem tudott búcsúzni tőle, mert a család ezt is megtiltotta. Ilona lelke megnyugtatásaként azt tervezi, hogy elmegy a kórboncnoki intézménybe, ahol utoljára átöleli és megcsókolja egykori szerelmét.

alex

Ajánljuk még:

- Elárulta titkait Medveczky Ilona! >>>

- Mennyit ér Medveczky Ilona vetkőzése? - képekkel

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva