Sztárvilág

2009.07.09. 09:03

Megdöbbentő sztárhízások

Depresszió, alkoholizmus, magány, boldogtalanság, és még ki tudja, hogy mi vezet ahhoz, hogy egy-egy - régen formás és csinos sztár - felpuffadt arccal, gömböc hassal jelenik meg a fotókon. És míg eltorzult alakjukról valóban tehetnek, ahhoz egyáltalán nincs közük, hogy szemfüles lesifotósok megörökítették kínos énjüket (is).

nana.hu

Vannak sztárok, akiknek sikerül szembenézni a ténnyel: ilyen külsővel már sosem lesznek szexszimbólumok. Belenyugszanak sorsukba, és elhízva, megbékélve XXL-es méretükkel élik tovább mindennapjaikat.

Mások, akik nem hajlandóak elfogadni megváltozott formájukat, inkább felveszik a harcot a zsírpárnákkal. Futnak, kemény diétákkal sanyargatják magukat addig, amíg el nem érik a hőn áhított testsúlyt. De hiába minden fogyókúrás praktika: amint lazítanak egy picit étrendjükön, zsupsz, a kilók máris visszaszaladnak.

Akár Renée Zellwegert említjük, akár Jessica Simpson-ra gondolunk, egyikőjüknek sincs szerencséje a génekkel. Bár míg Renée majdhogynem parancsszóra hízott és fogyott esztelenül, addig Jessica egyszerűen csak felszedett egy tízest tavalyi énjéhez képest.

megduzzadt testében inkább pozitívumokat vélt felfedezni. Férfiak ezrei versengenek kegyeiért, hiszen az énekesnő nem csak fenékben, mellben is toppon van.

 

 

Kapcsolódó anyagok:

 

 

nana.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva