Sztárvilág

2009.07.18. 16:27

Megnősült a Megasztár szívtiprója

Bálint Ádám feleségül vette szerelmét, Meg Ryan rátalált az igazira, Jennifer Anistont gyötrik a régi emlékek, George Clooney vagánysága – a Fanny eheti sztárhíreiben.

nana.hu

Bálint Ádám és Deák Melinda az alcsútdobozi arborétumban, egy régi kápolna tövében mondta ki egymásnak a boldogító igent. A Megasztár vetélkedő egykori felfedezettje és szívtiprója, aki ma már az operettszínház művésze, négy év után húzta kedvese ujjára a gyűrűt. A nagy eseményt a menyasszony saját rendezvényszervező cége tette a család számára feledhetetlenné.

Meg Ryan és az igazi

A színésznőt nem kényeztette el a sors az utóbbi időben. 47 éves, de évek óta egyetlen említésre méltó kapcsolata sem volt. Több, mint két hónapja, társaságban találkozott Graham King producerrel, és azóta minden idejét megosztja fogadott kislánya, Daisy és a producer között. Az új szerelem szemmel látható változást idézett elő a színésznőn: mintha kicserélték volna.

Jennifer Aniston nem felejt

A fiatal színésznő mindent elkövet, hogy elfelejtse Brad Pittet, de megint az útjába került egy férfi, aki a volt férjére emlékezteti. Az utóbbi időben többször látták együtt Bradley Cooper színésszel. A férfi beceneve Brad, ráadásul külsőre is nagyon hasonlít az elődjére. Cooper tehát tuti befutó lehet…

A vagány Clooney

Fittyet hány a világot fenyegető járványra. Nemrég villámlátogatást tett barátaival a mexikói Cabo San Lucasba. A mókamester azzal ütötte el társai aggodalmát, hogy a sok alkohol a sertésinfluenza megelőzésének egyik legjobb eszköze… Még jó, hogy mindannyian imádják a sört…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva