Sztárvilág

2009.07.07. 12:59

Meztelen testével fenyegetik Kunovics Katinkát!

Kunovics Katinkát megzsarolták! Pénzt követelnek ellopott szexi képeiért, amelyeket még májusban a nyuszis magazin fotósa készített róla a Szex & fogyás című könyvhöz. A Romantic együttes énekesnője azonban nem akar fizetni.

Kiskegyed Online

Nincs szerencséje Katinkának. Épp, hogy kezdett megnyugodni, hogy – egy hónappal ezelőtt, autójából ellopott – meztelen képeit sehová sem töltötték fel eddig, egy zsarolótól kapott üzenetet.
– A múlt héten kaptam egy e-mailt, ami arról szólt, hogy ha nem fizetek egymillió forintot, nyilvánosságra hozzák az ellopott fotókat – mesélte a Kiskegyed Online-nak Katinka.

A rendőrség tehetetlen

– Természetesen azonnal szóltam a rendőrségnek, de a zsaroló valószínűleg megússza a dolgot, hiszen egy internet kávézóból írt, amit nem lehet leellenőrizni – folytatta az énekesnő.

A képek nem voltak annyira durvák, hogy most félnem kellene, ezért nem is foglalkozom különösebben a témával. Természetesen azért nem örülnék, ha a retusálatlan fotók nyilvánosságra kerülnének – vallott őszintén a Romantic sztárja.

Ajánljuk még:

- Levetkőzött a 70 kilótól megszabaduló Kunovics Katinka! >>>

- Kelemen Anna nem tűri az iparban Kunovics Katinkát >>>

- Romantic Katinka újra megküzd a bánatevéssel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva