Sztárvilág

2009.07.21. 15:48

Mi történt Sarka Kata keblével?

Hajdú Péter egy pillanatra sem hagyhatta magára feleségét a hétvégén a vízparton, hiszen amint elfordult egy pillanatra, idegen férfiak azonnal udvarolni kezdtek Katának. A tévés persze megérti őket, hiszen ő is úgy látja: felesége szexisebb, mint valaha.

BAMA

Eddig csak Péter lehetett közvetlen szemtanúja annak, hogyan változik Kata teste, most azonban ország-világ megcsodálhatja alakját. Február óta - vagyis mióta életet adott kislányuknak, Noéminek - nagyon sok kilót leadott, s csak egyetlen helyről nem ment le semmi – írja a Bors. Keble ugyanis ugyanakkora maradt, mint amekkora a kilencedik hónapban volt, nem kis fejtörést okozva ezzel férjének: minden férfi szempár a kismamára szegeződött a balatoni strandon. A producer egy pillanatra sem hagyhatta magára Katát, hiszen gyakorlatilag ő volt az egyetlen gátja annak, hogy feleségét ne halmozzák el ajánlatokkal a jóképű idegenek - állítja Hajdú.

Műteni vagy nem műteni?

Pár héttel ezelőtt Kata elszántnak tűnt a mellműtéttel kapcsolatban: már egyeztetett a sebészével, dr. Krasznai Zsolttal, aki szintén egyetértett a műtét szükségességével. Péter volt az, aki nem egyezett bele a plasztikáztatásba, s úgy tűnik, Kata is megbánta volna:” Nagyon örülök, hogy nem kell műtőasztalra feküdnöm… Noémi megszületése után nem lett kisebb a mellem, és nem is ereszkedett meg, szeretném, ha ekkora maradna”- mondta a lány a Borsnak.

Rubint Réka: Kata genetikailag jó alapanyag

A tartós eredményhez azonban elengedhetetlen a karbantartás, s Rubint Réka azonnal kidolgozott Katának egy speciális, személyre szóló programot. A fitnesz lady elmondta, szerinte nem lesz nehéz dolga Hajdú feleségével, mert, ahogy fogalmaz, „genetikailag jó alapanyag”

- Többféle gyakorlatot végzünk majd, és már arra is találtam praktikát, hogy mitől tartható meg a méretes cicije. Megmozgatjuk, feszesen tartjuk a környékbeli izmokat, a derékkarcsúsítás pedig optikailag nagyobb melleket produkál – osztotta meg tervét a Borssal Réka.

Péter - mint mindig – tökéletesen elégedett feleségével, de a mostani kirobbanó formájától egyenesen elolvad. A producer azt mondja, ha még ezen is lehet javítani, az már a csoda kategóriájába tartozna.

Kata a szoptatástól 14 kilót fogyott. Odafigyelt az étrendjére, de állítása szerint a drasztikus súlycsökkenést elsősorban nem az akaraterejének köszönheti: Noéminek nagyon jó az étvágya, és imádja az anyatejet, ezért Kata csak természetes úton táplálja.

Ajánljuk még:

- Honnan szerzi Liptay a millióit? - képekkel >>>

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva