Sztárvilág

2009.07.07. 09:27

Miló Viki nagyobb cicikkel várja az igazit!

Régóta gondolkozott azon Miló Viki, hogy megnagyobbítja a melleit. A bokszolónő úgy gondolta, hogy nagyobb cicikkel sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb lesz, és megtalálja végre az igazit. A Kiskegyed ott volt az operációnál.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Pap doktor pontosan bejelöli a bemetszések helyét.
[/caption]Határozottan kijelenti: nem a férfiak, hanem maga miatt vállalkozott a plasztikai műtétre. A Kiskegyed ott volt az operációnál, dr. Pap Péter plasztikai sebész engedélyezte, hogy a lap munkatársai bepillanthassanak a kulisszák mögé is. Vikit két tanítványa, Melinda és Nikoletta kísértek el a beavatkozásra.

„A melleim formájával elégedett vagyok, de nagyon picik. Ismerőseim, akiket nagy mérettel áldott meg a jóisten, mindig mondták, milyen jó neked, hogy nem kell melltartót hordanod. De, én eddig is hordtam, persze dupla szivacsosat, hogy legyen valami a felső alatt. Aktív bokszolóként nem tudtam volna időt szakítani a műtétre, hiszen több hónapos kiesést jelentett volna. Két éve aerobik oktatóként dolgozom, azóta sem voltam még szabadságon. Most négy nap pihenőt engedélyezek magamnak a műtét után” – mondta Viki, aki attól a tanítványától kapta meg Pap Péter plasztikai sebész telefonszámát, akinek melleit bevallottan mindig is irigyelte. „Nem akarok óriási melleket, csak azt szeretném, hogy legyen valami. Eddig 70/A-s melltartót hordtam, műtét után 75/B-re cserélhetem” – vallotta be Viki.



A szülők is beleegyeztek

Édesanyja és édesapja természetesen ellenezték a műtétet, de az az érv, hogy a változás esetleg egy komoly kapcsolat kialakulását, esetleg később unokát is jelenthet, hatott. Viki ugyanis elárulta, amilyen határozott a sportban, olyannyira nyuszi a magánéletben. Az alakjával ugyan elégedett, de úgy érzi, ha a dekoltázsa nőiesebb lesz, könnyebben tud majd ismerkedni.

„Két napig majd belepusztultam”

Viki korábban már részletes kivizsgáláson vett részt. A műtét előtt orvosa átnézi a laboreredményeit. Miután mindent rendben talál, vetkőzhet, és mehet zuhanyozni. Steril ruhában álló helyzetben az orvos alkoholos filctollal berajzolja a mell körüli metszések helyét. Majd minden oldalról lefotózza, ez kötelező a plasztikai műtéteknél.
„Részletesen elmondtam neki a műtét menetét, a lehetséges szövődményeket, hiszen fontos, hogy ne maradjon sem rossz érzés, sem félelem, kétely a páciensben” – magyarázza az orvos. A fájdalom azonban elkerülhetetlen. „Mindenki azt gondolja, hogy jól bírom a fájdalmat, hiszen 23 évig bokszoltam, és az edzéseken ütöttek, vertek. De az másfajta fizikai fájdalom. Előre megmondta a doktor, hogy fájni fog. És két napig majd belepusztultam! Persze, meg duzzadtak. De amikor megláttam, felsikítottam a boldogságtól. Alig várom, hogy megvegyem életem első háromszög alakú bikini felsőjét – szivacs nélkül!”

Mit, mikor szabad

Három hétig szigorú megszorításokat kell betartani. Nem érheti víz a sebet, és viselni kell a speciális melltartót, leszorító pántot éjjel-nappal. Három hét után kiszedik a varratokat, és további három hétig nem szabad sportolni. Három hétig hetente ellenőrzésre kell visszajárni. Viki három hét múlva kisebb mozdulatokat már végezhet, hat hét múlva már majdnem mindent... A heget egyáltalán nem érheti az idén nyáron UV sugárzás, mert bebarnulhat.


Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva