Sztárvilág

2009.07.06. 12:06

Mindenkit lemosott a 4 For Dance Montrealban!

Beyonce, Britney Spears táncosai és a világhírű Cirque de Soleil tagjai is a 4 For Dance-t látták a legjobb tánccsapatnak a montreáli Táncvilágkupán. A „Csillag születik”-ben feltűnt csapat három aranyérmet is elhozott a rendezvényről.

Kiskegyed Online

Az idei Táncvilágkupára – melyet New York és London után Montrealban rendeztek – a magyar 4 For Dance nevezését három kategóriában 4 versenyszámmal fogadták el és minden kategóriában ahol nevezett világbajnok lett!

Hamar bemelegítették a közönséget

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A világhírnév küszöbén. Éremhalmozó volt a magyar tánccsapat, három elsőséget is begyűjtöttek Montreálban!
[/caption]Első produkciójuk szórványos köszöntő tapssal kezdődött az ismeretlen európai indulónak, de már ekkor megnyerték a zömmel kanadai és amerikai közönséget, utolsó versenyszámuk után 5 percen át felállva tapsolt és ovációztak a nézők a zsűrivel együtt. A legnagyobb meglepetés az eredményhirdetésen volt ahol a már két világbajnoki címet bezsebelt társaságot hívták a színpadra showtánc kategóriában ezüstéremmel, majd az aranyérem átvételére is a 4 For Dance-et szólították a „Csillag születik”-ben megismert és a BBC-n is már bemutatott westernes koreográfiával.

A csapat tehát összességében folk-, step- és showtánc kategóriában is megnyerte a neves világkupát!

Címvédőként a Moulin Rouge-ba

Az esemény fő támogatója az UNESCO és a Táncvilágtanács volt, a zsűri pedig olyan neves táncosokból állt akik Beyonce és Britney Spears táncosai vagy a Cirque de Soleil tagjai illetve korábbi táncvilágbajnokok. A táncvilágkupát jövőre Párizsban a Moulin Rouge–ban lesz megrendezve, ahová a fiúk már többszörös címvédőként térhetnek vissza.

Ajánljuk még:

- (Nem)csak mese és tánc! >>>

- Sztriptíz kezdőknek  >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva