Sztárvilág

2009.07.15. 15:55

Mitől szenved Pataky Attila?

Pataky végre úgy döntött: a nagyérdeműt is beavatja magánéletébe, s az RTL Klub kamerái előtt őszintén beszélt Nagy Erikával való kapcsolatáról, szakításukról, s arról, milyen hatással volt rá, hogy a lány elhagyta őt.

nana.hu

A rocksztár Erika kedvéért adta be annak idején a válókeresetet. A mindent elsöprő szerelem ellenére Pataky nem vette feleségül a modellt, mi több, soha még csak össze sem költöztek. A férfinak mindig fontosabb volt, hogy a kisfia közelében legyen, családjával szemben azonban mégis a nála 30 évvel fiatalabb lányt választotta. Az érzelmes művész a Fókusz kamerái előtt sem titkolta mennyire fáj neki, hogy Erika elhagyta! Mindenek ellenére azonban nem keseredik el, azt mondja, reménykedve tekint a jövőbe.

A féltékenység ölte meg a kapcsolatukat?

- Az egyik lap szerint annyira önző voltam, hogy az pusztította el ezt a kapcsolatot – mesélte Pataky a Borsnak. - Szerintem ez nem igaz, én nem vagyok önző sem testben, sem lélekben, sem anyagiakban, ezt az elmúlt években is bizonyítottam, például a válásommal kapcsolatban. Ha valakit nagyon szeretek, hát szeretem. És lehet, hogy akkor kicsit sok vagyok, de mint minden normális ember, szeretem magam mellett tudni azt, akit szeretek. -  Sokak szerint Attila féltékenységi jeleneteivel üldözte el maga mellől a fiatal lányt.

A munkába menekül...

Attila azt is elárulta a Fókusznak, hogy szerelmi bánata elől a munkába menekül:
- Ott csalódtam életemben a legkevesebbet – mondja. Mint a legtöbb művészt, Patakyt is megihleti a csalódás, a szakítás, és kiírja magából az érzelmeit, a fájdalmat, s az „elválás okozta traumákat.

„Mindig engem választottak, most megpróbálok én választani”

Az énekes megelégelte, hogy mindig ő az, akit felcsípnek, s most kezébe akarja venni a dolgok irányítását: most ő keres társat önmagának, hátha így sikeresebb lesz, hátha így rátalál a boldogság:

- Ugyanúgy vagyok, mint mindenki otthon, aki beleszakad ilyesmibe. Esek-kelek, megyek a boldogságért. Aztán hol meglesz, hol elvész. Hát, így élek, mint mindenki. Esendő vagyok. – vallott őszintén Pataky a napilapnak.

További cikkek a sztárról >>>

 

Pataky Attila megint félrelépett >>>

Mitől őrült meg Pataky Attila? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva