Sztárvilág

2009.07.25. 13:00

Nem osztja meg ágyát az ügynökkel a szexbomba

A 23 éves bombázó nem akar Bond oldalbordája lenni – a nem mindennapi felkérést azért utasította vissza, mert úgy érzi, ez a mellékszerep nem segítené előre karrierjét. A pletykák szerint azonban szívesen domborítana a Tomb Raider-ben Angelina utódjaként…

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A szexi színésznő Bond-lány helyett inkább Lara Croft lenne.
[/caption]A Transformers üdvöskéje, bármennyire is meghozná számára a világhírt, nem kíván Bond-lány lenni. Hiába keresték meg a producerek a szereppel, ő dacosan kijelentette: köszöni szépen, de nem akar csupán dekoratív elemként részt venni a filmben.

Angelina megy, Megan jön?

A gyönyörű színésznőt egyre többször emlegetik Angelina utódjaként – a pletykák szerint ugyanis könnyen meglehet, hogy ő lesz az új Lara Croft.

 „Szeretem a vagány szerepeket. A Tomb Raider már régebben is beindította a fantáziámat” – árulta el sejtelmesen egy angol lapnak a sztár. Megan szerint a szexis régésznő szerepét neki találták ki. Nos, a mozit jövőre kezdik forgatni - addig izgulhatunk Foxért.

Ajánljuk még:

- Nehéz felfogni, hogy szexszimbólummá váltál? >>>

- Sztárok smink nélkül - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva