Sztárvilág

2009.07.22. 10:57

Nincs több Barátok közt

Hétfőtől búcsút inthetnek a rajongók a Mátyás király tér lakóinak. A sorozat nyári pihenője előtt azonban borzalmas baleset borzolja a kedélyeket.

Kiskegyed Online

Jövő héttől eltűnik a képernyőről a Barátok közt. Mielőtt azonban kétségbeesne a nagy számú rajongóhad: július 27-től csupán jól megérdemelt szabadságát tölti a közkedvelt sorozat – tudtuk meg az RTL Klub sajtóreferensétől. Arról, hogy mikor folytatódik a Berényi klán története, egyelőre nem szól a fáma.

Magdi anyus lezuhan

A nyári búcsú előtt azonban még durva dolgok történnek a Mátyás király tér környékén. Magdi anyus ugyanis, miután lezuhan a lépcsőn, ájultan terül el, sőt valószínűleg bele is hal ebbe a balesetbe.

A karaktert alakító Fodor Zsókát megviselte a forgatás – írja a Borsonline. Egész nap dolgozott a stáb a jeleneten, még kaszkadőrt is alkalmaztak. A színésznőnek így természetesen nem eshetett baja, mégis a lelkére vette a dolgot. Mint mondta borzalmas volt eljátszani ezt a mozdulatsort, nem szívesen éli bele magát ilyen helyzetekbe.

Ajánljuk még:

- Lehet, hogy megcsalja férjét a Barátok közt sztárja! >>>

- Fodor Zsókát imádják a nézők, de Magdi anyusból elegük van?! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva