Sztárvilág

2009.07.28. 18:05

Ördög Nóra itthon hagyta párját!

Az RTL klub csinos műsorvezetője minden évben beiktat egy hét pihenőt. Igen ám, de ezúttal mindenképpen párja, Nánási Pál nélkül akart utazni.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nóri párja nélkül nyaralt, de annál boldogabban tért vissza hozzá.
[/caption]A műsorvezető kikapcsolódásra vágyott, ezért barátnőivel befizettek egy Olaszországi nyaralásra, hogy egy „csajos buli” keretein belül pihenjék ki az év fáradalmait. Az utóbbi pár hónap meglehetősen sűrű volt Nóra számára, hiszen hivatalosan is kimondták a válását, majd – a tinta még tán meg sem száradt a papírokon – jegygyűrűt kapott Nánásitól, akivel, nem sokkal ezt követően össze is költözött. Nem csoda tehát, hogy egy kis nyugalomra vágyott! Hat barátnőjével kalap-kabát összepakolt és már repült is Olaszországba.

Buli nélkül mulattak

Nóra a Velvet-nek elmondta, hogy az ötnapos kirándulás során nem igazán jártak bulizni, mert az egyik várandós barátnőjük is részt vett az utazáson: „Sokat napoztunk, pihentünk, vásároltunk, kávéztunk, és próbáltunk egymásról minél többet megtudni. Évközben, amikor sok a munka, akkor ritkábban jut időnk hosszabban beszélgetni, szóval inkább kitárgyaltuk a dolgokat.” Nánásival kapcsolatban Nóri azonban elutasította az érdeklődést, a kurta „Paliról nem szeretnék beszélni, ezt a vonalat hagyjuk” mondattal zárta le a témát.

Miattuk késett a repülő?

Július 21-én a trevisói repülőtérről csak 10-15 perces késéssel indulhatott a gép hazafelé, mivel egy csapat fiatal hölgy késve szállt be. Csak itthon vált egyértelművé, hogy a csapatnak Ördög Nóra is tagja volt. Ördög Nóra szerint annyira azért nem fontos emberek, hogy várjon rájuk a gép: „Nem miattunk indult el késve a gép, még utánunk is sokan szálltak fel késve. Elég furcsán működött a dolog. Összesen egy kaput nyitottak ki, emiatt órákon át kígyózott a sor…” – idézi a Velvet a csinos tévést. Itthon aztán mindannyiukat a barátja várta, Nórát borostás barátja ölelgette a kijáratnál

alex

Ajánljuk még:

- Eljegyzés!? Ördög Nóri megmutatta jegygyűrűjét >>>

- Ördög Nóra mindenkit kész helyzet elé állított - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva