Sztárvilág

2009.07.12. 07:00

Ördög Nóri és Nánási Pál: végre összeköltöztek?

A viharosan indult kapcsolat most új szakaszába érkezett: azt rebesgetik, Ördög Nóri és Nánási Pál végre összeköltözött. Úgy tűnik azonban, ez cseppet sem zavarja a szilikon csodákat, akik a legutóbbi Playboy-partin zsongták körül a sztárfotóst.

Kiskegyed Online

<kep>Négyhónapos rapidházasság, válás, majd összeköltözés. Röviden így foglalhatnánk össze a csinos műsorvezető és a fotós kapcsolatát, mely most úgy tűnik, végre normalizálódott. A fiatalok ugyanis összebútoroztak, így többé nincs okuk a bujkálásra – írja a Bors. Egy szerdai partin azonban Nánási mégis egyedül jelent meg. Ám nem sokáig maradt magányos, a frissen elvált férfira tapadtak a szebbnél szebb nők, s mivel kedvese, Nóri nem kísérte el, nem tehetett mást: tűrte a hölgykoszorút.

Nórinak jobb dolga akadt

Ördög Nóri így nyilvánvalóan bánhatja, hogy nem volt jelen az eseményen. Mint mondja, a meghívás számára későn érkezett, ugyanis már elvállalta egy születésnapi buli vezetését. Bár az összeköltözés hírét nem erősítették meg, egy biztos: nehéz lehet elviselni, hogy Nánási nap mint nap cicababákat fotóz…

Ajánljuk még:

- Ördög Nóri hivatalosan is szabad! >>>

- Ördög Nóra mindenkit kész helyzet elé állított - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva