Sztárvilág

2009.07.03. 11:09

Ördög Nóri hivatalosan is szabad!

Négyhónapnyi rapid házasság után most már hivatalosan is különváltak Rubin Kristóf és Ördög Nóra útjai: az egykori szerelmespár hétfőn mondta ki a válást. A műsorvezető és új kedvese, Nánási Pál így akadályok nélkül tervezhetik a közös jövőt…

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Gyors házasság, gyors válás, gyors házasság?…
[/caption]A sztárfotós és a műsorvezető szerelme alig hét hónapja tart, de már az is elképzelhető, hogy eljegyzéssel pecsételik meg boldogságukat. Az egyik akadály mindenesetre elhárult: Ördög Nóri és Rubin Kristóf elváltak. Így most már csak Nánási Pálnak kell lezárnia a kapcsolatát feleségével, ő ugyanis papír szerint még nős. A válókeresetet már beadta, a bíróság azonban még nem határozott.

Kristóffal békében - és gyorsan - váltak el

A csinos műsorvezető és volt férje, Rubin Kristóf augusztusban fogadott örök hűséget egymásnak hatalmas médiavisszhang közepette.

A házasság maga azonban kevésbé volt világraszóló, mint az esküvő, hiszen csupán négy hónapig tartott. Nóra a Blikknek elmondta: megbeszélték dolgaikat, békében, vita nélkül, felnőtt módjára váltak el.

Ajánljuk még:

- Ördög Nóra nem számított kíméletre, de hisztériára sem >>>

- Mikor szakíts, mikor költözz? >>>

- Dilemma: Mihez kezdjek egy kirúgott férjjel?  >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva