Sztárvilág

2009.07.19. 07:00

Péter Szabó Szilviéknél néha a kukában landol a vacsora

Nem könnyű a Nox együttes énekesnőjének párja kedvében járni. A boldogsághoz a gyomron keresztül vezető út egy ínyenc esetében ugyanis meglehetősen rögös.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Igazán stabil lehet az a kapcsolat, ahol következmények nélkül lehet kritizálni az elrontott vacsorát.
[/caption]Minden férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ezt még az énekesnő is tudja, ezért párja kedvéért szívesen süt-főz a konyhában. Csak akkor van baj, ha Péter Szabó Szilvi ínyenc kedvese nem eszi meg a főztjét. „Laci nagy ínyenc, és sohasem köntörfalaz. Ha nem ízlik neki a vacsorám, egyszerűen nem eszi meg. A legtöbb nő ilyenkor legszívesebben a párja fejére borítaná az ételt, én azonban ilyet nem tennék soha. Inkább magamra vagyok mérges, amiért nem sikerült olyan ételt varázsolnom, amivel megörvendeztethetem a kedvesemet. Ilyenkor a vacsora a kukában landol” – mondja Szilvi, aki producerével, Rácz Lászlóval a munkakapcsolat és a korkülönbség ellenére is megtalálta a boldogságot

Kompromisszumokkal minden megoldható

A közös munka általában nem használ a kapcsolatoknak, az énekesnő azonban rácáfol erre, szerinte a szerelemért érdemes kompromisszumokat kötni: „Felnézek rá, mellette törékeny nőnek érzem magam.. Én bohó vagyok, ő megfontolt. Közös életünk pedig nem csak a munkáról szól!”

Ajánljuk még:

- Péter-Szabó Szilvia titkos élete >>>

- Meztelenül szeretnék látni a NOX énekesnőjét! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva