Sztárvilág

2009.07.20. 12:51

Pornófilmben sikongatott a Barátok közt színésze

Mivel jól jött a segítség a kiterjedt német pornóiparnak, több magyar színésznő is kölcsönözte hangját a germán felnőttfilmek sztárjainak. Lóránt Krisztina is köztük volt.

Kiskegyed Online

Német pornófilmek szereplőinek kölcsönözte hangját pályája kezdetén a Barátok Közt című sorozat Orsolyája. Lóránt Kriszta nem tagadja múltját, de a pornó-, horror-, és akciófilmek szinkronizálásánál bevallottan sokkal emlékezetesebbek számára az azóta játszott színpadi szerepei – írj a Napi Ász. A 38 éves színésznő, aki többnyelvű családban nevelkedett (édesanyja ukrán származású színésznő, aki külkereskedő apjával Kijevben ismerkedett össze) elárulta: sokszor sajnálta a produkció szereplőit, hiszen szinkronizálni sem volt egyszerű a keményebb jeleneteket, eljátszani pedig főleg nem lehetett az.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lóránt Krisztina érthetően büszkébb színpadi szerepeire, de egyáltalán nem szégyelli múltját.
[/caption]A lap megszólaltatta a legnevesebb magyar pornóproducert, Kovit, aki elmondta: „Rengeteg olyan színész van, aki annak idején felnőtt filmek szinkronizálásával kereste a betevőt. Mindenkire persze nem emlékezhetek, de sokan voltak, annyi szent. Nem gondolom, hogy ez bárki számára kellemetlen lehet, ennek ellenére nem szívesen mondanék neveket.”



Kriszta gyermeket szeretne

A sorozat csinos pszichiátere mostanában egyre többet gondol a gyermekvállalásra, ám arról, hogy jelenleg van-e párja nem beszél. A közelmúltban azt is elárulta: akkor sem esik kétségbe, ha nem születhet saját gyermeke – írja a lap. Ha így alakul az élete, szívesen adoptálna. Mint mondta nincsenek elvárásai sem a csemetét illetően: lehet magyar, roma, vietnámi vagy akármilyen származású.

Ajánljuk még:

- Mitől fogynak a Barátok közt sztárjai? >>>

- A Barátok közt sztárja Jean Reno-val forgat! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva