Sztárvilág

2009.07.09. 15:19

Rémmé alakult sztárok - képgalériával

Mariah Carey férfivé, Charlize Theron rémmé, Tom Cruise pedig pocakos, kopaszodó undok stúdiófőnökké alakult. Bár ideiglenes külsejüket nem sokáig élvezhettük, arra épp elég volt, hogy megmutassák: ma már bárkiből, bármi lehet.

nana.hu

A jó színészek sok mindenre képesek egy-egy szerep kedvéért. Vállalnak mindenféle átváltozást: órákig tartó sminkelést, izzasztó kosztümöket, akár a felismerhetetlenséget is.

Hiába ugyanis a csábos vonzerő, a szexi, fitt külső, a producerek nem mindig vevők rá. Mert ha a forgatókönyv azt követeli, akkor a sminkesek és stylistok hada a legszimpatikusabb és legvonzóbb hírességet is képes át-, illetve megváltoztatni. Unszimpatikussá és visszataszítóvá tenni. Vagy bármi mássá...

Charlize Theronnak A rém, hozta meg az Oscar-díjat, de egyes kritikusok szerint Anne Hathaway és Johnny Depp is méltó lehet rá, legújabb, Alice Csodaországban című fantáziafilmben nyújtott alakításukért. Ezek azok a szerepek ugyanis, amelyekben a felismerhetetlenségig el vannak maszkírozva a sztárok. De például Tom Cruise is jól járt a pocakos, szakállas maszkjával, hiszen az utóbbi években nem sok sikert tudhatott magáénak. A Trópusi viharban elvállalt jelenetekkel, viccesnél is viccesebb beszólásaival azonban újra keresetté vált.

További képek a rémmé alakult sztárokról >>>

Kapcsolódó anyagok:

Szörnnyé szabott sztárok - képgalériával

Szikével faragott sztárarcok - képgalériával

Hollywood legelvetemültebb hisztérikái - képgalériával

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva