Sztárvilág

2009.07.11. 07:00

Szabó Győző kutyaszánnal vág neki Grönlandnak!

Szabó Győző nem sokat pihen, ha mégis akkor azt aktívan, utazással teszi. Most újabb égtájat akar meghódítani, ráadásul kutyaszánnal.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A szakáll már megvan a Grönlandi kalandhoz.
[/caption]Nem alaptalanul áll nagy utazó hírében áll a színész: bejárta már Kínát, Ghánát, de Marokkót is. Utazásai során szerzett élményeit, tapasztalatait pedig most könyvbe foglalta a népszerűszínész. Szabó Győző azonban nem áll meg itt. Imádja a kalandokat és kihívásokat, ezért most azt találta ki, hogy eljut az északi sarkvidékre – persze kutyaszánnal. Tervei szerint Grönland hómezőin keresztül fogja meghódítani meg a fagyos vidéket!

Az égből a víz alá

Győző, aki reklámgrafikusként végzett a Képzőművészeti Egyetemen, szakmájában, majd csaposként is dolgozott, mielőtt színésznek állt. Mostani hivatásából fakadóan nem sok szabadidővel rendelkezik, de azt teljes gőzzel kihasználja. Volt már, hogy Afrikában segített felépíteni egy művésztelepet, több földrészen is előfordult már.

Leginkább azonban motorozik: Albániát és Korzikát is kétkerekűvel járta be. A repüléstől sem fél, régebben siklóernyőzött is, de lánya születése után felhagyott vele, leszállt a földre. Pontosabban a víz alá, hiszen Borikát tavaly elvitte Egyiptomba, és ha már ott volt, letette a búvárvizsgát.

Ajánljuk még:

- Szabó Győző, a művészek kedvenc csaposa >>>

- Férfi volt Szabó Győző menyasszonya! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva