Sztárvilág

2009.07.18. 07:00

Szekeres Nóra retteg, ha nincsenek vele gyerekei

Az TV2 csinos műsorvezetője fiatalon lett édesanya, mégsem tudja magát elengedni, ha gyerekei nem a szoknyája körül szaladgálnak. Az aggódó anyuka még akkor is izgul, ha gyerekei a nagyszülőknél vannak.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Így az igazi! Nóra nem szereti, ha nincsenek szoknyája körül csemetéi.
[/caption]Még nyár közepén sem tudja Szekeres Nóra és családja, hova mennek nyaralni az idén. Férje, Szatmári Péter operatőr rendszertelen munkája miatt nehezen tudnak előre tervezni.

– Ha férjemnek pár nap szabadsága van, elmegyünk a gyerekekkel, Noával és Miluval a Balatonhoz pihenni. Idén jártunk már Keszthelyen, de Hévízen is. Viszont kisfiam éppen most könyörög, hogy táborba szeretne menni. Nagyon átgondolom ezt az egészet, mert nem tudom, hogyan viselném el a távollétét.

Nagyszüleik nyaralójában imádnak lenni, gyakran el is engedem őket. De egy perc nyugtom sincs, állandóan telefonon hívogatom őket. Pedig tudom, hogy a legjobb kezekben vannak, mégis aggódom értük. Férjem szerencsére pont az ellenkezője: ő szokott nyugtatgatni, hogy biztos semmi bajuk sem lesz.

Ajánljuk még:

- Szekeres Nóra: Néha elszakad a cérna! >>>

- Szekeres Nóra házassága jól működik >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva